AGoT lcg - představení, otázky, odpovědi a dál se uvidí...

upraveno 6. listopadu 2010 v LCG

Komentáře

• upraveno 25. září 2008
  • upraveno 25. září 2008
  • upraveno 28. září 2008
  • upraveno 28. září 2008
  • upraveno 30. září 2008
  • upraveno 30. září 2008
  • upraveno 3. října 2008
  • upraveno 3. října 2008
  • upraveno 4. října 2008
  • upraveno 4. října 2008
  • upraveno 4. října 2008
  • upraveno 4. října 2008
  • upraveno 4. října 2008
  • upraveno 4. října 2008
  • upraveno 4. října 2008
  • upraveno 4. října 2008
  • upraveno 3. listopadu 2008
  • upraveno 3. listopadu 2008
  • upraveno 4. listopadu 2008
  • upraveno 6. dubna 2011
    Ahoj lidi, koukám že takhle diskuze je celkem mrtvá... S tím jak se blíží vydání seriálu by mě zajímalo jestli by někdo v Brně chtěl vyykoušet AGoT LCG. Sám to hraju už od dob CCG a mám několik balíků na ukázku a rád hru předvedu a vysvětlím novým potencionálním hráčům. Za těch 2,5 roku co je hra na trhu se celkem vyvinula a nabízí zajímavé možnosti. Tak kdo má zájem tak pište :)
  • upraveno 12. prosince 2011
    návrat v čase. keby som si chcel s kamarátom zaobstarať nejakú sumu kariet z dvoch rodov, aby sa dali z toho robiť nejaké balíčky, čo by ste poradili?
    a) ktoré dva rody, aby boli proti sebe nejak vyvážené a bolo možné robiť nejaké stratégie
    b) akú sumu kariet kúpiť, nejaký core box, alebo deluxe box (neviem nevyznám sa) pre každý rod, aby tá suma kariet bola dostatočná?
    ide mi o to, že si chceme občas zahrať, mať možnosť deck upraviť postaviť nejakú inú statégiu (napr. viac eventov, menej charakterov), ale v zásade dať iba jednorázovu investíciu a potom sa baviť. žiadne profi balíčky, ani turnaje.

ďakujem
  • upraveno 12. prosince 2011
    Sarven: V soucasnem formate jsou vsechny krabice nabite stejnymi kartami v dane rade/krabici. Tj. koupis-li si core-set, budes mit totez, jako ja, ktery si koupil core-set. V core-setu jsou 4 rody s jiz postavenymi balicky. I kdyz, z meho pohledu, jsou nevyvazene. Jsou to Targaryeni, Lannisteri, Baratheoni a Starci. K takovemu Coresetu urcite doporucuji koupit jednu deluxe expanzi daneho rodu. V kazde Deluxe expanzi je 3x55 karet a s jednim core-setem lze postavit predpripraveny balicek a ziskas dalsi mozne kombinace. Tady jiz zalezi, kteremu rodu davas prednost a ktery je ti sympaticky. Podotykam, ze Lannisterska deluxe expanze vyjde az asi zacatkem januara (zdrzel se shipping). Jinak, ktere dva rody vzit proti sobe je velmi tezke... kdyz vezmes dva vyvazene rody, jako treba Starky a Baratheony, kteri si nezadaji v rychlosti, tak pak bude zalezet i jak ti prijdou karty. Bude to tak 50/50. A tedy, jednou vyhrajes ty, jednou on. Ja osobne bych zacal Starckou a Baratheonskou bednou. Pripadne Starky a Targaryeny. Maji moc pekne deluxe krabice a jsou v nich pekne baliky. Myslim, ze jsou si i docela rozumne vyrovnane.
    Snad jsem ti poradil:)
  • upraveno 13. prosince 2011
    poradil si super.
    kamarát kúpil core -set asi pred rokom (dvoma) v austrálii, s ním sme teraz začali hrať. sú tam 4 rody ako píšeš, dali sme skúšobnú stark vs lannister a stark drvivo vyhral! lannister prekvapujúco nemal zlato a jamieho mu zabil valar morgulis, tyriona led a už to išlo. ale bola to absolútne začiatočnícka hra.
    ale predpokladám, že ten core set bude teda ten istý nie? teda, že už je pár rokov na trhu.
    takže prikúpiť dva de luxe. stark určite a potom buď T. alebo B.
    ak by sa kúpil Targaryen tak je to hrateľné? nejde mi o to, aby boli obidvaja silný v tom istom, skôr aby boli proti sebe hrateľný. čiže ak Targarien bude hrať powery proti mne, aby som mal šancu postaviť na to stratégiu/balík
    pýtam sa začiatočnícky, kedysi som hral LOTR karty celkom vážne, ale toto chcem ako domácu zábavku. btw koľko stoja tie deluxe sety a sú bežne kúpiteľné?
    všimol som si, že vyšlo x edícii tématických - to je zahrnuté v tých deluxe? alebo ich netreba?

dak
  • upraveno 14. prosince 2011
    A este otazka: moze hrat stark proti starkovi?
    Jsem ti napsal mail v mobilu a neodeslal. Omlouvam se, jeste chvili, napisu a poslu jeste jednou:-)
    Dik
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.