Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
1104105107109110368

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    :o))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    To krvavé triko se mi strašně líbí, začínám přemýšlet, jestli se mnou není něco v pořádku : )
  • Krisa: návrat do dnešního světa? :-)
  • upraveno 31. října 2012
    Norvos97: Nejsem si tím úplně jistá, ale zvědavost zvítězí - chci : )
    Neboj, nic tak extra to nebude a já navíc zjistím, že můj smysl pro humor je úplně mimo :-( .

Neobratně vysvětleno asi zhruba tak, že dnešní svět je zřejmě opravdu hodně zkažený, když se ti líbilo to triko a začíná s tebou být něco v pořádku.

Veledůležitý dotaz: prosím vás, jak se dělá brečící smajlík? (Zjistil jsem, že v případě potřeby jich je zde k dispozici akutní nedostatek).
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    :'(
    Norvos97: Ajo, mi tam chybí zápor : D
    Monte: Dík. Poslední co jsem zkoušel byl se slzou :°-( ,ale to mi přišlo až moc podobné Paroubkovi a jeho bradavici.
  • Norvos: Ja neviem.. podľa mňa j to spomienkový optimizmus... Nemyslím si Že kedysi bol svet menej skazený... alebo takto.. naposledy bol neskazený 2000 pred kristom
  • http://lowgarden.tumblr.com/post/34727378234/asoiaf-characters-vs-got-characters-fight

Dobrý souboj, tak trochu přemýšlím, že tu začnu topic na podobné téma. Mírně s Lowgardenem nesouhlasím ohledně Yary - jestli to v seriálu zahrají správně, asi ji budu mít radši než Ašu - a Cersei, kde mě na jednu stranu ten posun charakteru štve, na druhou stranu ho ale chápu a ze seriálové Cersei se mi aspoň neotvírá kudla v kapse.
  • To by bylo zajímavé. :idea:
  • taky mě to zaujalo, pokud tě napadne, @svoa00 , jak to provést, rád pomůžu, napiš.
  • To je skvělý nápad, určitě by jsme měli co dělat skoro až do vichrů. (ne dělám si srandu do vichry jsou dál než důchod)
  • Bohužel mě nenapadá jak to udělat, aby se mohlo zapojit víc lidí :think: Mohla bych sice začít topic s názvem jako Souboj knižních a seriálových verzí postav a na začátku udělat víceméně to samé co Lowgarden, ale diskuze by IMHO vypadala tak, že by někdo začal bránit svoji oblíbenou postavu a další na ni házet špínu a to se často řeší i v jiných diskuzích... ale pokud se nudíte a chcete risknout virtuální praní se do krve...
  • Napr by sa mohla kazdy den vyhlasit jedna postava a prispievatelia by mohli vypisat jeden klad prip.zapor kniznej alebo serialovej postavy, nie viac a dalsi by mohli dat po x uzivateloch. Na konci dna by sa to zosumarizovalo a vyhlasil by sa vitaz. Klady ani zapory by sa nemohli opakovat.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 2. listopadu 2012
    A to zabrání tomu, aby "někdo začal bránit svoji oblíbenou postavu a další na ni házet špínu a to se často řeší i v jiných diskuzích..." přesně jak? :)
  • Aha, tak já myslel, že to nebude hra, ale tématický článek, kde to shrne jeden člověk.
  • Taky jsem si to myslel.
  • No ale demokraci je demokracia - nech potom nikto nenadava tomu chudakovi, co sa podujal na tu krizovu vypravu :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    No to mi príde skôr ako Melisandra :D
    Ty rozkročené nožičky za Sansou jsou dost děsivé :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    :D Nechcel som byť perverzný, ale tiež som čumel, čo to tam Sandor robí
  • Ja som sa na to 2 minúty pozeral a čudoval čo tam robia kopytá, až potom som si uvedomil že sú to čižmy/nohy :D
    No on má Sandor i dost předsazenou pánev, takže to vypadá dost zvláštně :)
    Připomíná mi to toho pána, co tančí ve výtahu v klipu Gangnam style :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    To je ale divněj obrázek. Kopyta, Sandor mí divnou ruku. Sansa má divné ruce. Ohař nevrhá stín ale jeho meč ano. Sansa vypadá jako nějaká mini mrcha...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.