Vesnička? (Pletu si Vesničku, Slavnosti sněženek, Postřižiny dohromady, že nevím, co bylo kde, takže Vesnička má jedničku, Slavnsti dvojku a Postřižiny trojku, snad se aspoň jednou trefím)
Jupí. Jak není, co není? Já nemůžu za to, že v těch filmech hrají ti samí herci a já si nepamatuju, co je co : ). Dávám taky rychlovku - jednu z nejlepších hlášek na světě: "Harry, jdu do baráku!"
Tohle bude možná trošku těžší. Podle csfd ten film nevidělo moc lidí.
A: "Obal není tím skutečným pokladem. Otevři ji!" B: "Dílo andělů..." A: "Dílo andělů? Slyšel jsi to, P*****e? Nevěděl jsem, že andělé vypadají jako já! Možná ten chlapec opravdu oslepl."
ještě jsem měl připravené další nápovědy. citát dvě: "Pohani... Uctívači Croma... Se sílou našich hradeb uvidí sílu naší víry." citát tři: "Kniha nikdy nebyla určená k tomu, aby byla ukrytá za zdmi. Zamčená před světem, jen se svým stvořitelem. Brendane, musíš knihu přinést lidem! Aby měli naději."
Komentáře
Ale vážně. Stojí to za to, to je opravdu film o síle vůle.
Michelle: Ono neznám moc lidí, kterejm by se to nelíbilo :)
Ten konec je prostě nádhernej:
(Máš kliku, že jsi Vesničku dala jako první)
Dávám taky rychlovku - jednu z nejlepších hlášek na světě:
"Harry, jdu do baráku!"
"Harry, už jsem až nahoře."
A: "Obal není tím skutečným pokladem. Otevři ji!"
B: "Dílo andělů..."
A: "Dílo andělů? Slyšel jsi to, P*****e? Nevěděl jsem, že andělé vypadají jako já! Možná ten chlapec opravdu oslepl."
ještě jsem měl připravené další nápovědy.
citát dvě: "Pohani... Uctívači Croma... Se sílou našich hradeb uvidí sílu naší víry."
citát tři: "Kniha nikdy nebyla určená k tomu, aby byla ukrytá za zdmi. Zamčená před světem, jen se svým stvořitelem. Brendane, musíš knihu přinést lidem! Aby měli naději."
Tak další, jo:
„Tati, proč naši Lidku kouše princ, a ne drak?“