Melisandra: začíná to být lepší, ale nějak ji nevěřím (ty čarodějné kejkle a podrazácké vraždy nejsou moje gusto) Wyman: má pod čepicí víc než jen sádlo (když nad tím přemýšlím, trochu mi připomíná Dorana - chováním, ne vzhledem :) Ollena: pěkně jedovatá babča, ale je vtipná a je asi fajn ji mít za babičku
MU: Ano, ale cílem je najít ve skupině dva vítěze. Dva, kteří dosáhnou 40 bodů. Jakmile už se takoví dva našli, není třeba dále pokračovat ve hře. Zbylí dva jsou prostě poražení a nepostupují.
Pretože potrebuješ mať 2 postavy s 40 bodmi. Napr aj teraz sú 3 postavy ale ešte ani jedna 40 bodov nemala, čiže ked Lord Tlstý dosiahne 40 bodov bude to 1v1 medzi Mel a Babičkou.
Aha, tak takhle- pokud teď vyhraje dejme tomu Wyman, bude se hrát dál, protože ještě nejsou dva vítězi, ale vítěz a poražený? Pokud dva vypadnou, jsou zbylí automaticky vítězi a pokud prostě jen budou dva +40, postupují a dál se nehraje?
Komentáře
Mellisandre +2 (23)
Wyman +1 (29)
Ollena -1 (26)
Wyman +1 (30)
Ollena +2 (28)
Wyman: má pod čepicí víc než jen sádlo (když nad tím přemýšlím, trochu mi připomíná Dorana - chováním, ne vzhledem :)
Ollena: pěkně jedovatá babča, ale je vtipná a je asi fajn ji mít za babičku
Melisandra +2 (24)
Wyman +1 (31)
Ollena -1 (27)
Skahaz (vypadol)
Wyman -1 (30) (ano, shazuju vám to, nedočet sem Tanec a zatim mi nepřipadá dobrej :) )
Olenna +1 (28)
Skahaz (vypadnul)
Wyman +2 (32)
Ollena -1 (27)
Skahaz (vypadol)
edit: upravene
Melisandra +1 (28)
Olenna -1 (26) (nj, mezi Mel a Olenou je to těžký rozhodování)
Melisandra +1 (28)
Wyman +2 (34)
Ollena -1 (26)
Skahaz (vypadol)
Krisa:
Melisandra -1 (27)
Wyman +2 (36)
Ollena +1 (27)
Skahaz (vypadol)
Je to dobře?
Pokud dva vypadnou, jsou zbylí automaticky vítězi a pokud prostě jen budou dva +40, postupují a dál se nehraje?
Olenna +2 (29)
Wyman +1 (37)
Mel -1 (26)
Wyman +1 (38)
Mel -1 (25)
Olenna -1 (30)
Wyman +2 (40)
Mel +1 (26)
edit: opravené
Wyman +1 (39)
Melisandra -1 (24)
Shakaz vypadnul