Olenna +1 (18) - Máme stejný názor na Joffa. Melisandra 0 (19) - Fanatička, na kterou zbyla 0. Pokud zachrání Jona, příště ode mne dostane všechny body světa : ) Wyman +2 (22) - Skvělý kuchař a jeden z mála zbylých opravdových Seveřenů. Skahaz -1 (3) - Všichni Meereňané mi splývají, jsou stejní, nudní a nemám je ráda.
Olenna - Obecně nemám Tyrelly v lásce, ale babča má smysl pro humor a v hlavě to má srovnané. Melisandra - Jedna z nejoblíbenějších ženských postav. Z kapitoly v Tanci je jasné, že to myslí všechno vážně a podle mě je velkou nadějí pro Západozemí. A nebo jsem prostě nekritická obdivovatelka Team Dragonstone? Wyman - Jak by mi proboha mohl být někdo sympatický za kanibalismus a vraždění relativně nevinných lidí?! Skahaz - Nene, nezapůsobil.
Komentáře
Olenna 18
Wyman 20
Melisandra 17
Holotemenný 3
Olenna 18
Melisandra 17
Wyman 20
Skahaz 3
EDIT: Už nič, mám to.
Melisandra + 2 (19)
Wyman 0 (20)
Skahaz +1 (4)
Melisandra 0 (19) - Fanatička, na kterou zbyla 0. Pokud zachrání Jona, příště ode mne dostane všechny body světa : )
Wyman +2 (22) - Skvělý kuchař a jeden z mála zbylých opravdových Seveřenů.
Skahaz -1 (3) - Všichni Meereňané mi splývají, jsou stejní, nudní a nemám je ráda.
Wyman +1 (23)
Mellisandra 0 (19)
Skahaz -1 (2)
Melisandra +2 (celkem 22)
Wyman 0 (celkem 25)
Skahaz -1 (celkem 0)
Olenna - Obecně nemám Tyrelly v lásce, ale babča má smysl pro humor a v hlavě to má srovnané.
Melisandra - Jedna z nejoblíbenějších ženských postav. Z kapitoly v Tanci je jasné, že to myslí všechno vážně a podle mě je velkou nadějí pro Západozemí. A nebo jsem prostě nekritická obdivovatelka Team Dragonstone?
Wyman - Jak by mi proboha mohl být někdo sympatický za kanibalismus a vraždění relativně nevinných lidí?!
Skahaz - Nene, nezapůsobil.
Melisandra +2 (23)
Wyman Manderly -1 (25)
Skahaz (0)
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Olenna_Tyrell čo je veľmi zaujímave lebo v linku má Tyrell :)
Olenna Tyrell +1 (25)
Melisandra -1 (22)
Wyman Manderly -+2 (27)
Wyman +1 (28)
Mellisandra -1 (21)