Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

«134567313

Komentáře

• uej, teším sa. dokona aj štítky to má, pekné :)
    pravdepodobne môže nastať, že budú dvaja hlasovať zároveň a pričítavať a odčítavať k tomu istému výsledku. neviem ako zabrániť prípadnému zmätku, snáď sa to podarí.

poďme na to!
  • čakáme, kecáme čakáme... nie sorry ja si kľudne počkam..
  • Je to trochu komplikované, ale vcelku pochopitelné. Tak pojďme hrát.....
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Wyman Manderly +2 - 12
    Olenna +1 - 11
    Melisandra 0 - 10
    Skahaz -1 - 9
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 27. října 2012
    Olenna Tyrell +2 (13)
    Melisandra -1 (9)
    Wyman Manderly +1 (13)
    Skahaz mo Kandaq 'Holotemenný' 0 (9)

EDIT: opraveno
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 27. října 2012
    (nenávidím smajlíky, ale aspoň mě upozornily na chybu...)
  • upraveno 27. října 2012
    Olenna Tyrell (15) +2 Babča travička, sarkastická sympaťačka, má oblíbená Tyrellka.
    Melisandra (9) 0 Krapet fanatička, ale má styl (i když daný svou vírou) a krom těch R'hlochrchlovských keců vypadá, že má docela rozum.
    Wyman Manderly (14) +1 Mistr kuchař, Lord Koláčník. :D
    Skahaz mo Kandaq 'Holotemenný' ( 8 ) -1 Všichni Meereňani mi stále připadají jako strašní křiváci.
    Olenna Tyrell +2 (17) - Šedá eminencia Tyrellov, pripomína Lady Grantham z Downton Abbey, ktorú možem. :-)
    Wyman Manderly +1 (15) - Je mi sympatické, že ako jeden z mála vazalov severu niečo aktívne podniká proti Freyom a Boltonom.
    Melisandra +0 (9) - Zaujímavá postava, o ktorej sa výborne číta, ale holt nemám ju rád.
    Skahaz -1 (7) - Síce jediný z Meereenskej svorky, pri čítaní o ktorom som nezaspával od nudy, ale v tejto spoločnosti mu pripadá -1.
    Wyman Manderly +2 (17) (za jeho kuchařský umění)
    Olenna T. +1 (18)
    Melisandra 0 (9) (neměl sem jí moc rád, ale od tance mi až tak nevadí)
    Skahaz mo Kandaq -1 (6) (celkem nic proti němu i když to neni velkej sympatak, prostě na něj ta -1 zbyla)
    Joo byl jsem první...jupí....

Wyman - dal jsem mu dva body, protože miluju jídlo a rád vařím. Navíc je možné, že jednou budu vypadat jako on. K tomu možná mate vzhledem a je odvážnější a chytřejší, než by se na první pohled zdálo.
    U ostatních postav bylo těžké rozhodování. Ani jedna z nich mi není dvakrát sympatická. Nicméně Melisnadra a Olenna jsou aspoň osobnosti a lady Trnů má docela smysl pro humor a krásně plísní všechny okolo sebe.
  • jjelen upravit součty, Indigo doplnit součty. :)
  • PIŠTE K TOMU DO ZÁVOREK BODY. INDIGO, DĚLÁŠ V TOM ZMATEK.
  • Indigo - nenech se znechutit jejich plísněním:-))
  • indigo, zachovavaj pls zoznam ako je písaný aj s celkový počtom, diky
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 27. října 2012
    Melisanrda +2 (12)

Wyman Manderly +1 (16)

Olena Tyrell 0 (15)

Holotemenný -1 (6)

Po Indigovu bodování. Důvody napíšu do dalšího komentáře ať nezdržuji hlasování.
    V pohodě, opraveno. :)
  • keď som to písal, tak ešte k tomu nebol koment... toto bude občas masaker
  • sry, některý předchozí komenty se mi zobrazily až teď
  • Melisanrda +2 (14)

Wyman Manderly +1 (17)

Olena Tyrell 0 (15)

Holotemenný -1 (5)
    Olenna Tyrell: -1 (14)

Melisandra: +2 (16)

Wyman Manderly: +1 (18)

Skahaz mo Kandaq 'Holotemenný': +0 (5)

Tak:
    Olenna: Neviem situácia okolo nej je dosť mlžná a naviac je to Tyrell... a nič iné mi na ňu nezostalo
    Mel: Užasna veri svoju vieru, žije je sama sebou....
    Wyman: Páči sa mi jeho férový prístup...
    Holotemenný: Bojoval u mňa s Ole ale nakoniec vyhral.. asi preto že bol oživenim kapitol Dany a tiež verný...
  • no už je v tom bordel. máme fakt problém s časovaním :( čo urobíme?
  • No asi jediný spôsob je po dopísaní príspevku a pred odoslaním aktualizovať stránku, rýchlo opraviť body podľa toho, čo medzitým prišlo, a odoslať. :-D
  • počkajte, je to zle zrátané. vložilo sa viac príspevkom a nezarátali sa.
  • Po jjelena správně, od Indiga jsou součty špatně. Přepočítávám.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Wau, takový zájem jsem nečekal. :-)

Když si tuto diskuzi označíte ke sledovaní, tak vám budou v rohu vyskakovat bubliny s informací, že do této diskuze právě někdo přispěl. Tak můžete vědět, že vás někdo předběhl ještě předtím, než jste dopsaly svůj příspěvek.
  • Melisandra - hezká, chytrá, silná, schopná, samostatná, a silná osobnost, navíc na té "hodné" straně. Co víc si přát?

Wyman Manderly - Braní spravedlnosti do vlastních rukou je zákonem označeno jako terorismus... Mám rád Al-káidu!

Olena Tyrell - Mistrovské odstranění násilnického psychopata + odboj proti lannisterům jsou dobré, ale Tyrellové jsou nepřátelé Martellů a navíc mě ničím Jiným nezaujala.

Holotemenný - A ten pán měl bradavici tak velkou, že přes ní nebylo vidět, jaká je to svině!
  • Opravil jsem to podle předchozího příspěvku. To fórum má fakt trochu prodlevy. ;-|
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.