A tak jsem byl pozván na sraz střední školy po deseti letech. Mám pochybnosti. Teda myslím, že nevím, jestli mám opravdu jet. … Většina jich má rodiny... domy, psy a mají si o čem povídat... Co mám ale říct já? „Zabil jsem vidličkou prezidenta Paraguaye. A co ty?"
Vy máte taký repertoár napozeraných filmov :D Ja si tie hlášky vôbec nepamätám. Snáď len:
Dve postavy v ríši mŕtvych. Jedna pomôže druhej zdrhnúť zo spárov smrti. Smrť: ,,Ďalší? To nie je pravda! Ja si tu už rovno môžem postaviť výťah!" Ide o film natočený podľa knihy, neviem či to bolo v knihe, ale vo filme áno. Ľahké :/ Ale jediné, čo ma napadá
ja by som celkom bol za, keby sa hádal jeden film - nech v tom nie je úplny bordel. a pri českých verziach ak nejde o český film by mi pomohla v zátvorke nápoveda v akom jazyku to bolo pôvodne.
každopádne ten nevadin trochu znie ako vrchni prchni, ale iba pokiaľ sa nezmieni o vidličke a paraguayi - to som total mimo. nejaka paródia na špionážny film... pán a pani Smithovi?
"Dámy a pánové, neboť jste takové skvělé publikum, tak právě tady poprvé vyjevím své pravé já. Jsem totiž angličan a ačkoliv občas žertuji, přijde mi to tak balícké, tak americké. Preferuji umění a proto vás dnes oblažím čtením jednoho z největších románů historie. Velký Gatsby od F. Scotta Fitzgeralda."
Forman byl jasný, ale jelikož mi ten citát vůbec nic neříkal, tak jsem tipla film, který jsem neviděla :-) A taky vím, o čem Muž na Měsíci zhruba je a pasovalo mi to k němu :-)
Komentáře
Takže zadám.
Mám pochybnosti. Teda myslím, že nevím, jestli mám opravdu jet.
…
Většina jich má rodiny... domy, psy a mají si o čem povídat...
Co mám ale říct já? „Zabil jsem vidličkou prezidenta Paraguaye. A co ty?"
Darkover může zadat paralelně další citát, jestli se nemýlím. ;-)
Dve postavy v ríši mŕtvych. Jedna pomôže druhej zdrhnúť zo spárov smrti.
Smrť: ,,Ďalší? To nie je pravda! Ja si tu už rovno môžem postaviť výťah!"
Ide o film natočený podľa knihy, neviem či to bolo v knihe, ale vo filme áno. Ľahké :/ Ale jediné, čo ma napadá
každopádne ten nevadin trochu znie ako vrchni prchni, ale iba pokiaľ sa nezmieni o vidličke a paraguayi - to som total mimo. nejaka paródia na špionážny film...
pán a pani Smithovi?
Původní znění v angličtině ;-)
@Darkover Dej nějakou nápovědu, nevidíš, že tápeme? :-)
Režisérem toho filmu je čech.
Taky jsem uhádl toho Formana. :-)
"Odtud ke dveřím se to dá stihnout přesně za čtyři vteřiny. Dávám ti dvě."
původním jazykem je angličtina
@Michelle Tvůj oblíbený?