Je fakt výborný, i když zápletka je dost zamotaná. Herci, hlášky a kupa černého humoru to kompenzují. Nápovědou by mohlo být, že se asi bude hodně líbit fandům Posledního skauta a Smrtonosné zbraně.
Teraz pribudla kolonka "moje diskusie", takže človek vidí, čo začal a za čo má morálnu povinnosť. oprášim teda tohto starčeka s pripomienkou pravidiel. zadáš citát z filmu, ten kto dá správnu odpoveď (aký film to bol) zadáva nový citát.
citát: Trust me, as you once did. (pomôcka hovoriaci druhému v prítomnosti mnohých)
edit: a naozaj Gandalf Bilbovi, čo som si neuvedomil a preto som mierne zavádzal. myslel som, že Gandalf Frodovi na Elrondovej rade, preto ta "pomôcka"
Komentáře
Nápovědou by mohlo být, že se asi bude hodně líbit fandům Posledního skauta a Smrtonosné zbraně.
Krisa: Nárožný - S čerty nejsou žerty
Blackfish: Já bych řekla, že to byla taky nějaká pohádka, ale která...to vážně netuším :)
citát: Trust me, as you once did. (pomôcka hovoriaci druhému v prítomnosti mnohých)
Báječný hotel Marigold??
edit: a naozaj Gandalf Bilbovi, čo som si neuvedomil a preto som mierne zavádzal. myslel som, že Gandalf Frodovi na Elrondovej rade, preto ta "pomôcka"
Takže dávám já? Zrovna mě ale nic nenapadá. Tak jestli něco někdo máte, tak dejte...
Konverzace mezi mužem a ženou cestou do práce.
"Pracujete tady ve městě?"
"Jsem vdaná."
:-)