svoa00: Po kauze H...r, jsem se naučila takové věci ignorovat. Zároveň si tím procvičují oční svaly, protože dřív jsem oči do takové polohy rozhodně nedostala :D
Radix: No vida, to už jsou realističtější tipy. Taky nevěřím v Jonovu smrt a překvapuje mě, že tomu po pěti knížkách někdo může věřit. Už proto, že když se Martin loučí s důležitou postavou, je to vždycky emotivní drasťák. Ta scéna v Tanci se mnou naopak příliš nehnula. I když uznávám, že to může být i tím, že jsem už vůči smrtím postav u Martina otupělá :)
Nevada: Nenapadlo, ale by byl to od Martina až černý humor :D
Co se týče Cersej, krása je relativní pojem. Krásnější než ona by měl být někdo, koho ona považuje za krásnějšího. Hlavně si myslím, že "mladší a krásnější" je takové sousloví, protože mladá žena bude vždycky krásnější než stará.
Nevada: Neměla by Myrcella podle proroctví zemřít dříve než Cersei?
Svoa: Taky se mnou Jonova (údajná) smrt moc nedělala. Bylo to opravdu napsáno moc chladně, ale to asi kvůli jeho POV. Vypadalo by divně, kdyby fňukal nad svým osudem. :-)
Jon nikdy nefňukal... čo k tym teoriam: Ja neviem ´mne to stale pride všetko moc nepodložene.. naviac zatiaľ ak sansa odstrani malička bude to lebo bude blbá.. inak čo sa toho t´´yka ja si myslim že Sansa malička odstrani a to bude jej koniec
světlonoš musí být zakalen krví milované osoby + Cersei má být podle věštby zabita svým bratrem = Azor Ahai je Jaime. Bran jako Azor se moc nabízí, a to samé u Tyriona co by vraha Cersei, a to mi nějak neštimuje, aby Martin jednal tak přímočaře. Navíc Jaime se nyní učí používat v boji i mozek. A ten se bude v boji s Jinými potřebovat stejně jako svaly (možná i o něco více)
Komentáře
Nevada: Nenapadlo, ale by byl to od Martina až černý humor :D
Nevada: Neměla by Myrcella podle proroctví zemřít dříve než Cersei?
Svoa: Taky se mnou Jonova (údajná) smrt moc nedělala. Bylo to opravdu napsáno moc chladně, ale to asi kvůli jeho POV. Vypadalo by divně, kdyby fňukal nad svým osudem. :-)
Bran jako Azor se moc nabízí, a to samé u Tyriona co by vraha Cersei, a to mi nějak neštimuje, aby Martin jednal tak přímočaře. Navíc Jaime se nyní učí používat v boji i mozek. A ten se bude v boji s Jinými potřebovat stejně jako svaly (možná i o něco více)