Brienne vs. Hora

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

heavy_head: :roll: 8) No to se podívejme jak to s náma hází :-)

Quote:
Jsem zvědav, jak tohle někdo rozřeší.

No, v ostatních duelech by mělo být jasno, tak se pojďme podívat na ten poslední. Vidím to tak - heavy headův průběžný výsledek 6:7 ve prospěch Gregora byl skoro určitě správný. Po masivní reklamní kampani přidali svoje "druhé hlasy" k Brienninu dobru Tyna a vodní tanečník, což obrátilo skóre na na 8:7. Ser Těžkohlavý ale možnost uplatnit dva body u mistra tanečníka zpochybnil (nevím proč), což by znamenalo remízu. Já jsem si ale nevšiml, že by v tomhle kole tanečník hlasoval dvakrát, takže to beru, že jeho hlas platí - čili 8:7 ve prospěch Brienne. V tom ale přibíhá na obranu svého jmenovce Ser Gregor Clegane a dává mu plný kotel, tj. dva body navíc - a skore se opět otáčí na 9:8 ve porspěch Gregora. Heavy head se snaží zvrátit situaci a mění svůj dvoubodový hlas na tříbodový - tj. remíza 9:9. Za této situace by podle pravidel měla rozhodnout délka nejdelšího příspěvku, týkajícího se zmíněného duelu.

Tuším, že heavy headův rafinovaně prodloužený příspěvek bude přece jenom o něco delší než můj Půlnoční duel... Takže, teoreticky by měla vyhrát Brienne, ačkoliv by jsme se v téhle záležitosti mohli ještě poradit. Co vy na to, vážení soudci?

Mimochodem, nešlo by s tím heavyho příspěvkem něco udělat, aby takhle nemrvil celou stránku?

13»

Komentáře

  • upraveno 25. ledna 2007

    Quote:
    sem dojat. Tento výsledek mi dovoluje uchovat si svou víru, že dobro může opravdu zvítězit nad zlem, a že žádný boj, ač vypadá beznadějně, není předem ztracen. A jsou boje, pro které mi stojí za to bojovat.

    Blahopřeji. Ikyž z mého pohledu jsi hlavně zdržoval hlasování, kazil stránky a prudil.

  • upraveno 25. ledna 2007

    je over a to je dobré. Táto bitka bude patriť k legendám fóra, a je dobre, že sme sa z nej vyšmikli a môžeme ísť ďalej. Je štvrtok a zatiaľ mám pocit, že sme iba dvaja hlasovali v novom kole bojov...

  • upraveno 25. ledna 2007

    Pravdu díš, sere! Ještě generace a generace našich následovníků si budou vyprávět o této bitvě. "Tenkrát, před dvěma sty let, ještě na Staré Zemi, hlasoval můj praprapradědeček ve velké bitvě netvorů mezi Brienne a Horou!" - "Nevěřím!" - "Opravdu!" :lol:

    Chmur wrote:
    Blahopřeji. Ikyž z mého pohledu jsi hlavně zdržoval hlasování, kazil stránky a prudil


    Myslím, že se ti ser Těžkohlavý přijde omluvit osobně. "Je mi to líto," řekne. :twisted:
  • upraveno 26. ledna 2007

    Quote:
    Blahopřeji. Ikyž z mého pohledu jsi hlavně zdržoval hlasování, kazil stránky a prudil

    Ano. Mnozí z vás byli nadšeni tímto no řekněme...dlouhou diskuzí :? nad postupem Gregora nebo Brienne. Ve mě to vyvolávalo frustrace a hněv nad tím jak jsme se nemohli posunout dál. Zvláště pak diskuze Léta a Těžkého jak vybrat hokejový, šachový turnaj atd. Nicméně je to jen můj pocit, který nikdo z vás nemusí sdílet a vylít si to na Headovi bylo trochu unfer.

    JE MI TO LITO :wink:

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.