svoa00: jo, Olinka Schoberová, to byla sexbomba mimořádné brizance, té se hned tak někdo nevyrovná. Na přelomu těch 60. a 70. let snad jen Miluška Voborníková. Ale já bych si určitě vybral i dneska - taková Dana Černá (známá v té otřesné paruce coby princezna ze mlejna, divákům z Plzně a okolí však známější z tamního divadla) má takové roztomilé dolíčky ve tvářích a vůbec... je to kočka.
svoa: Ty máš vkus i na muže!:-) Ewan je úžasný, Robert Downey taktéž... Já ještě ráda Juda Law (takže nový Sherlock je pro mě splněním tajných snů:-D) a Alexandera Skarsgarda (s krátkýma vlasama). A velice přitažlivým mužem byl Paul Newman...
EY: Však Downeyho mám ráda za roli Tonyho Starka (ano, jednou zdědí Zimohrad, haha, starej vtip) a spárování s Marisou Tomei v mojí oblíbený letní romantice :)
Ještě bych s dovolením přidala Chrise Pinea. A typický nepříliš hezounek ale charismatu má na rozdávání je Tom Hardy. Fassbender je nádhernej! No a pochopitelně ješte Henry Cavill. :-)
Kolikokoli: Asi tak... ale moje největší láska byla, je a bude Sean Connery... a to kupodivu tak až kolem padesátky, šedesátky... :-D
Kolikokoli: Aha:-D On je strašně hezounký, má krásnou pleť, no a už od pohledu je pravděpodobné, jak na tom asi bude:-) Já radši Darrena, ty jeho vlasy jsou boží:-))) A Joe Dempsey.... Na toho nesmíme zapomenout;-)
Joe Dempsey je super, ale spíš bych ho brala jako staršího bráchu nebo kamaráda. Darren je skvělý, ale vedle Joeyho Richtera a Briana Holdena nemá šanci (no... možná když budu brát jen Darrena, jak vypadá v Glee) :D.
Komentáře
Já ještě ráda Juda Law (takže nový Sherlock je pro mě splněním tajných snů:-D) a Alexandera Skarsgarda (s krátkýma vlasama). A velice přitažlivým mužem byl Paul Newman...
Fassbender je nádhernej! No a pochopitelně ješte Henry Cavill. :-)
Kolikokoli: Asi tak... ale moje největší láska byla, je a bude Sean Connery... a to kupodivu tak až kolem padesátky, šedesátky... :-D
EY: a Čo povieš na Agnes Bruckner?