hm, tak já bych asi top 10 chlapů nenašla, navíc mám mnohem více oblíbené ženské postavy a vůbec mne ovlivňuje docela seriál...asi Ohař, Jorah, Mance, Benjen, Tyrion ... (jistě jste pochopili, že většinou to tedy není dle krásy:)
Nejpěknější? To se posuzuje těžko, když máme k dispozici jen autorův popis a různorodý fanart, který je odvislý od vkusu malíře. Můžu hodnotit leda podle představy, a to výhradně u žen - Lorasu neberu :).
Na předních místech by asi byly Arianne, Margaery, Sansa, Catelyn (Malíček na ní musel něco vidět, minimálně zamlada), Val, Jeyne Westerling, dokonce asi i Daenerys, docela by mě zajímalo, jak by měla vypadat Dacey Mormont - ta mi tak z těch bojovnejch žen přijde nejpřijatelnější. Cersei ne, kombinaci sladkosti a zlé vůle nevyhledávám. Ještě je jaksi problém věk, protože v reálu některé svým věkem byly prostě pod mojí rozlišovací schopnost. Seriál ovšem nepočítám, to je přece jen něco jiného a tam bych to hodnotil samostatně. Mohl bych vybírat nejsympatičtější, to jo, alle to už tu v různých debatách padlo mockrát. :)
@Gardien Ta co jsem nahrával já? Ta mi přijde trošku hezčí, ty dlouhý vlasy jí prostě sednou. A i podle popisu by je měla mít. Říká to myslím Catelyn v kapitole kdy putujou do dvojčat
Komentáře
Asha, Arianne, Sansa, Daenerys, Melisandre, Cersei, Val, Taena, Alayaya, Loras
Daenerys, Arianne, Cersei, Melisandra, Ellaria, Taena Merryweather, Val, Tyena Sand, Lyanna, Ygritte
Top muži - nejpěknější:-)
Rhaegar, Jaime, Renly, mladý Robert, Oberyn, mladý Barristan Selmy, mladší Brynden Tully, Garlan Galantní, Loras, Gerold Dayne
Na předních místech by asi byly Arianne, Margaery, Sansa, Catelyn (Malíček na ní musel něco vidět, minimálně zamlada), Val, Jeyne Westerling, dokonce asi i Daenerys, docela by mě zajímalo, jak by měla vypadat Dacey Mormont - ta mi tak z těch bojovnejch žen přijde nejpřijatelnější. Cersei ne, kombinaci sladkosti a zlé vůle nevyhledávám.
Ještě je jaksi problém věk, protože v reálu některé svým věkem byly prostě pod mojí rozlišovací schopnost.
Seriál ovšem nepočítám, to je přece jen něco jiného a tam bych to hodnotil samostatně.
Mohl bych vybírat nejsympatičtější, to jo, alle to už tu v různých debatách padlo mockrát. :)