Daždivé spovede - Ice & Fire

upraveno 7. ledna v Povídky
imageDaždivé spovede - Ice & Fire

Chodieval sem, keď bol už unavený zo všetkého toho šaškovania. Keď lahodné pokrmy a roztopašné úklady už viac nezaháňali žiaľ a tak sa rozhodol pre zmenu chvíľu opájať ním. Dnes večer ticho narúšal len šum lejaku a zhusťoval ako čmud z uhliarskych … celý článek

Číst celý článek zde

Komentáře

• Takže Illyriův Aegon... Přes smutné vzpomínky na Serru ses dostala až k téhle velice zajímavé otázce. Moc pěkný popis atmosféry v pokoji a k tomu Illyriových citů k milované ženě. Je vidět, že sis dala opravdu záležet.
  • Zde já tápu, poslední díly jsem nečetla tolikrát, takže se nechytám.
  • Lady Ašara napsal(a):

Zde já tápu, poslední díly jsem nečetla tolikrát, takže se nechytám.

Tohle je spíš v říši teórií, nic potvrzeného.
    Ale je duvod domnívat se, že dětské šaty, co dal Illyrio Tyrionovi, jsou šaty jeho syna a když láskyplně mluví o Aegonovi, kterému ještě i posílá oblíbenou sladkost, tak je to proto, že je to jeho syn. Tyrionovi ukazoval medailón s podobiznou své zesnulé ženy, jež byla otrokyně, kvuli ketré zapudil i dceru významného boháče a tím si jej znepřátelil. Měla svĚtlé vlasy a pomněnkové oči. Tak vypadá i Aegon. Connigton si tuším právě v uvolněné kapitole z Vichru všímá, že Aegonovi oči jsou světlé, kdežto Rhaegarovi měli tmavší odstín. Varys by mohl být bratr Illyriovi ženy a mít zájem o železný trun pro svého synovce jako někdo z exilové dračí větve - Blackfyrovi vymřeli jen po meči, ne po přeslici, dále zde byl Aerion a tak.
    Klidně mohou i nemít nic s draky, pouze z nějakého duvodu ambice.
  • Díky za vysvětlení :-).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.