Novinky z natáčení 6.řády GoT

upraveno 4. srpna 2015 v Seriál Hra o trůny
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
1101113151622

Komentáře

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • Stejně si myslím, že na Randylla Tarlyho by se nejvíce hodil Mitch Pillegi.
    http://grrm.livejournal.com/446429.html
    Zvěsti o tom, že by Hra o trůny skončila filmem :D
  • @Tyrion Lannister :D tak jako vyvrcholení by to bylo zajímavé a mohlo by to mít i pěkný rozpočet :D
  • JayJay
    upraveno 2. října 2015
    @Tyrion Lannister: Mopatis v první sérii několikrát byl (a dokonce měl jako stráže Neposkvrněné, kteří měli přilby dle knihy,... fakt nechápu, proč to od další série změnili...
    @p1e9t9r2: Myslíš tam, kde jej zmlátili tři panoši a před větším výpraskem jej zachránila Lyanna? O tom, jestli byl tajemný rytíř on nebo ona (nebo někdo úplně jiný) můžeme úspěšně pochybovat,... proto taky tajemný rytíř, že?
  • @Jay Jo vzhledem k tomu, že o tom vyprávěl Jojen, tak fakt nevím
  • Pokud je pravda, že v seriálu opravdu zemře někdo ze Stárků šokujícím způsobem, tak to podle mého vůbec nevylučuje vítězství pro Stárky a jejich spojence.
    Dovolím si spekulovat. Je podle mého možné, že Melisandra poté co ožíví Jona, tak mu řekne, že pro vítězství musí obětovat někoho s královskou krví a asi, už víte, kdo to bude.
    Podle mého, když mohl Stanis obětovat své jediné dítě, tak Jon může obětovat svého mladšího bratra, když ten mu navíc řekne, že Bran je naživu.
  • Ještě jednou a naposledy. Na Zimohradu žijí Starkové, stárci makají ve mlýně.
    upraveno 4. října 2015
  • @Tyrion Lannister Náhodou tam mne ta poslední serie dávala dost velký smysl a dokonce se mi ten konec i líbil a prakticky to skončilo úplně uzavřeně (jen teda nemuseli jina a sun zabíjet no)
  • @p1e9t9r2 To snad ne. Poslední série lost už byla taková sračka, že to ani nebylo snad možné. Tvůrci se naprosto ztratili ve svých "záhadách" a pak už vůbec nevěděli co a jak, tak radši pro jistotu nic neřešili. Lost šel do háje už tak po třech sériích.
  • @Tyrion Lannister ale seriál narozdíl od knihy k upálení Shireen už delší dobu směřoval a když jsem se o tom předem dozvěděla (ještě než jsem to viděla) tak jsem si neřekla "hahaha, to je blbost", ale "a sakra, on to snad fakt udělá, néééé!!!! "
    Jenže Jon Snow není budován jako postava obětující lidi a už vůbec nikdy by neobětoval vlastního bratra a už vůbec ne na radu té rudé čubky, kterou ani nemá rád a nemá k ní respekt. Takže prostě blbost.
  • Navíc dokud tam bude Davos, tak je ta šlapka kompromitovaná, bez ohledu na to, jestil Sněha oživí nebo ne..
  • @Phoebea
    Je třeba mít na paměti, že pokud bude Jon znovu žít, tak to bude jen a jen zásluha nadpřirozených schopností Melisadry, proto bych řekl, že jí bude docela naslouchat.
  • @Everett_Young No oproti jiným serialům jsem tu poslední sezonu pochopil a dost mi vysvětlila.
  • @p1e9t9r2 jasně... škoda že prakticky na nic co v průběhu celého seriálu nahromadili neodpověděli. Už jenom to jak idiotsky "používali" Casimirův jev bylo na umlácení učebnicí fyziky. Nemluvě o původu ostrova, původu černého kouře (kromě toho že tam prostě přebývá) atd. Říct jednou větou že ostrov jaksi údajně zadržuje jakési zlo a dál nic neřešit (jak se hýbá, proč byl ten kluk výjimečný, jak se vybírali "strážci" a co vlastně měli dělat..) je debilní. My vlastně ani nevíme co tam vyváděl Jacob a jeho brácha, protože oni oba o tom nakonec sami nevěděli vůbec nic. Stejně tak nikdy nebylo řečeno co je zač Desmond a proč ho většina efektů ostrova neovlivňuje a takhle bych mohl pokračovat. Stejně tak to silně nevyřešené cestování v čase (celá pátá série je jedna velká vata) a přidávání záhad které třeba po pěti nebo šesti epizodách úplně pohřbili a už se k nim nikdy nevrátili protože nikdo nevymyslel žádné řešení... Ale to už jsme dost OT. Takže ono tam toho zase tak moc k pochopení nebylo.
  • @Everett_Young Ano pátá serie mi přišla zbytečná dost zbytečná, ale jako u každého seriálu máš tolik otázek a tady to prostě mělo pěkný uzavřený konec. Nemám rád, když seriál má otevřený konec viz heroes tam to bylo k uzoufání a otázek tam bylo taky víc než dost. Tímto způsobem bych mohl jmenovat kvantum dalších seriálu, kde to nějak ukončit smysluplně měli. Hvězdnou bránu ukončili aspoň filmem. Inak, když se podíváš tak seriály tohoto typu většinou kupí otázky a pak je najednou utnou s otevřeným koncem a fanoušek je daleko více pokořen.
  • @p1e9t9r2 SG-1 je moc hezky uzavřená, stačí když budeš ignorovat poslední dvě série s Debilonem Mitchellem a Kravkou mal Doran. Heroes... no, hlavně že už tomu točí další řady :wall:
  • @Everett_Young Jo tam to měli uzavřít a netahat tam žádné oraje a bylo by to. No těm hrdinům moc nevěřím v USA to zatím nemá závratnou sledovanost, tak aby to po jedné sezoně nezrušili. Tenkrát jsem to zrušení nechápal říkaj jsem si 6 milionů tak málo není, ale nedalo se svitit a ted to má oěpt jenom 6 milionů :(
  • Můžete mi říct, co to má společnýho s novinkama z 6.řady GoT?
    upraveno 4. října 2015
  • @Tyrion Lannister Ted jsem se pěkně zasmál díky tobě
  • @Phoebea LOST je zhruba stejná sračka ;-)
  • upraveno 4. října 2015
    @Everett_Young Je zajímavé, že těm sračkám věnuješ tolik času. ;) U GoT jsem dosta daleko nazvat to sračkou, když už jste tu offtopicovali o LOST, tak ty jsem přestal sledovat ve chvíli, kdy se z robinsonky a dramatu o přežití na ostrově stala divná věc s kouřem, jinými atd. Prostě celej ten námět byl přestřelenej...
    upraveno 4. října 2015
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.