Hra o trůny 5x06 - Neohnuti, neskloněni, nezlomeni - Ice & Fire
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
To že scénáristé znovu Sansu pošlapali, je věc druhá. Teoreticky jí to může udělat v budoucnu ještě víc badass, navíc je to dost možná i motiv, proč by mohla hodit Malíčka přes palubu. To že do toho šla dobrovolně bych tady asi jako důvod neuváděl. Malíček jí do toho vmanipuloval a jaksi jí zapomněl říct, co je Ramsay za zmrda. A kdyby Sansa řekla, že na Zimohrad nepojede, tak by Malíček rozhodně neotočil koně, spíš by znásobil nátlak.
To že ze Sansy udělali na konci minulé série Katniss Everdeen, nejvíc bitch holku v černém a chodící pomstu, neznamená že jí z toho ale třeba právě Ramsay nemůže vyvést. Nebo aspoň na chvíli.
Ani mě nebaví číst, jak v knize Sansa prodělává duševní převrat, neboť jsem si ničeho podobného v knize nevšimla.
Malíček: "Sanso, řekneme jim, že jsi Alyanne, moje bastardí dcera"
Sanda: "Jsem Alyanne, malíčkův bastard."
Malíček: "Sanso, řekni jim, že Lysu vyhodil Marrilion"
Sansa: "Vyhodil ji Marilion"
Malíček: "Sanso, sbal Harryho Dědice"
Sansa: "Jak?"
Malíček " Tak , tak a atak"
Sansa: "tak jooo. "
Ne, fakt nevidím ani kousek samostatného uvažování, natož nějakou katarzi, přerod v intrikánku, kterou viděj Sansyni ctitelé, spíš bych řekla, že u nich je přání otcem myšlenky ....
P.S. ta svatební noc, není žádná stěžejní událost, na které by stála Theonova dějová linie v knize, její úplné vynechání by teda nebyl o nic větší odklon od knihy než přejmenování Aši nebo vynechání Arianne atd.
Prostě na týhle epizodě byla nejhorší Tyene TEČKA! :D
Edit: Podle mě to má vliv na to, že se v ní minimálně musí hromadit vztek a bezmoc a že to nebude trvat do nekonečna (podle mě i v knížce jí v údolí čeká něco nepěkného). Zkrátka si myslím, že se stane něco co jí změní pohled minimálně na Malíčka (a doufám v to, protože jestli si zaslouží něco divák/čtenář/Sansa, tak právě aby to byla právě ona, kdo toho krypla potopí).