Povídka č. 5 (9. kolo) - Ice & Fire

upraveno 16. března 2015 v Povídky

Komentáře

• upraveno 6. ledna 2015
    Výborná povídka a úžasná práce se slovy. Na poměrně krátkém úseku je zde naprosto dokonale ztvárněné nekonečné utrpení. Autor klade svá slova jako jednotlivé kamínky do mozaiky příběhu. Povídka je plná, temná a intenzivní. Ještě teď cítím atmosféru kterou na mě při každé řádce dýchala. Navíc musím i pochválit i ten "kouřový efekt" tápání. Během čtení není prozrazena identita hlavní postavy, ale střípky, které leží v textu nás pomalu vedou k jejímu odhalení.
    Krásné a smutné čtení. Skvělá povídka, kterou jsem začal a která vyhoupla laťku velmi vysoko.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    No ten začátek je vostrej ty bláho. Depresivní atmoška tak hustá, že by se dala mazat na rohlíky. Co jsem si to k snídani zase střihnul za žrádlo?
    Něco mi říká, že k večeři bych si měl dát povídku číslo 7, aby se mi dneska dobře usínalo :twisted:
  • Toto kolo se zjevně nese ve znamení zimní deprese :-D

Drsné, místy až hororové čtení. Nejvýstižnější slovo, které mě pro tuto povídku napadá je "impresionistické" :-)
  • Počátek jednoho náboženství v kostce - tahle povídka ode mě dostane hodně bodů už za nápad. Jinak souhlasím - úžasná architektura slov a temných obrazů.
  • Vyborny napad. Vyborne zpracovani. Kazde slovo sedi jak p*del na hrnec. Nemam co vytknout.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.