:D ďakujem pekne. Len ma dostáva jedna vec, prečo s ním nikde nie je to zoznamovacie okienko ako bolo s ostatnými postavami? Myslím si, že Bolton Jr je jeden z hýbateľov deja a nič :D Toto určite robia naschvál.
To si myslí všichni, ale potvrzené to prostě není. Na druhou stranu Rheon je jediný herec, kterému neoznámili roli a Ramsay je jediná postava, která nebyla oficiálně představena (z těch významných). Takže tak.
čiže viac-menej sa teraz hrá hra oni vedia, že my vieme, že oni vedia, že my vieme ako to je Rheonom a Ramsayom. Nevadí, tak či tak 20 dní do II. série
Rheon jako takový je mi celkem fuk. Jedinou výtku bych měla ve směru, že je to poměrně pohledný chlap, zatímco Ramsay má být "co na duši, to v obličeji." Já jsem v téhle fázi mnohem víc zvědavá na to, jak ho představí a hlavně jak vysvětlí kdo to sakra vůbec je. Protože ani papá Bolton moc v seriálu nepobyl a mám pocit, že ho tam snad přímo oslovili jednou, pokud vůbec. Takže jeho bastard bude pro nečtenáře asi pěkné WTF. Vždyť na CSFD se jeden z nich se po druhé sérii ptal "Co je to Bolton?"...
inu, áno herec je veľmi pekný, až príliš pekný na rolu takej osoby ;) zase na druhej strane, maskéri sa aspoň môžu vyšantiť. hm, to je pravda, ale, ak to dobre uhrajú a dajú mu dobré entrée, prečo nie? aj tak to množstvo postav čo je v knihe je preriedené... napríklad súrodenci Reedovci (a to nech idú dokúta, to som strašne zvedavá ako toto vysvetlia!) sa objavia až teraz... jeden nový Sneh hore-dole nemôže byť problém... snáď :D
Tak na mě teda ze seriálové Melisandry nevyzařovalo absolutně nic. Na fotkách vypadala skvěle, takže jsem se těšila, ale spíš mi přišla jako leklá ryba a ten děsný účes jí jen zbytečně přidává další roky, takže vypadá ještě starší.
Komentáře
zase na druhej strane, maskéri sa aspoň môžu vyšantiť.
hm, to je pravda, ale, ak to dobre uhrajú a dajú mu dobré entrée, prečo nie? aj tak to množstvo postav čo je v knihe je preriedené... napríklad súrodenci Reedovci (a to nech idú dokúta, to som strašne zvedavá ako toto vysvetlia!) sa objavia až teraz... jeden nový Sneh hore-dole nemôže byť problém... snáď :D
Mas aj tu zeliezko v ohni?
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120221184426/wow/fr/images/c/c3/Arthas_frozen_throne.jpg
http://www.hbo.com/assets/images/series/game-of-thrones/downloads/s3/got-s3-jaime-wallpaper-1600.jpg
Ktery ?