Příznivá zpráva pro fanoušky Jona Sněha aneb proč je dobré mít svého zlovlka! Stručný, sevřený příběh s jasnou myšlenkou, či spíše přáním, jak by to mohlo a mělo být. Kriso, co na to říkáš? :-)
@heavy_head Krisa neříká nic, protože vůbec nestíhá. Dělá nějaký šílený projekty do školy, kterým vůbec nerozumí (tentokrát to není takové to, já nic neumím, mě vyrazí a pak vylezu s 1, ale opravdu tomu nerozumím a nevím, co mám dělat), vyklízí barák, protože od pondělka měníme okna a ještě má ve středu a příští čtvrtek zkoušky. Konec světa SEM!!!
Ten Duch je nějakej ukecanej. :) Taky si myslím, že to takhle nějak dopadlo/dopadne... alespoň dočasně. Měla jsem trochu problém prokousat se tím dlouhým proudem vědomí (když začal přemýšlet nad problémem, který ho palčivě tížil :) ), ale jinak se mi povídka líbila.
Zlovlci jsou populární. :-) Ze začátku to vypadalo na jakousi svatbu, ale zjevně šlo o jiného zlovlka. Nemůže říct, že si to zavření nezasloužil, když se občas vydával na špacír a pánička nechal ve srabu. :-) Ten nepřetržitý proud myšlenek mi tady seděl, když se jedná o zvíře.
Autor vlozil do zlovlka prilis vela autora :) Jasne, strucne, forma je vsak chaoticka - aj Jonova priama rec je tiez kurzivou a trochu ma rusili tie zamena velkym pismom. Ale paci sa mi zaver.
Tak Krisa na to říká, že se jí to líbilo. Nejdřív jsem si myslela, že půjde o čistokrevného Starka, ale nakonec se z toho vyklubal příběh o bastardovi. Jon byl fakt blbec, měl raději poslouchat mlčení Ducha. Moc se mi líbilo, že oba nevlastní bratry poslalo do kopru neposlouchání svého zlovlka. Osobně doufám, že takhle to ve skutečnosti nebude, protože se nedokážu smířit se smrtí Jona, tak ani ducha Ducha (nikdy jsem moc nepochopila, jak by to fungovalo - byly by obě vědomí v 1 těle, nebo vědomí Jona by vyštípalo vědomí Ducha?). Nicméně se opět potvrdilo, že maminky a zlovlci mají vždycky pravdu.
Komentáře
Stručný, sevřený příběh s jasnou myšlenkou, či spíše přáním, jak by to mohlo a mělo být.
Kriso, co na to říkáš? :-)
Ale jinak pěkná, jednoduchá krátká povídka.
Ještě by to chtělo odlišit myšlenky a přímou řeč.
Taky si myslím, že to takhle nějak dopadlo/dopadne... alespoň dočasně.
Měla jsem trochu problém prokousat se tím dlouhým proudem vědomí (když začal přemýšlet nad problémem, který ho palčivě tížil :) ), ale jinak se mi povídka líbila.
Ze začátku to vypadalo na jakousi svatbu, ale zjevně šlo o jiného zlovlka. Nemůže říct, že si to zavření nezasloužil, když se občas vydával na špacír a pánička nechal ve srabu. :-)
Ten nepřetržitý proud myšlenek mi tady seděl, když se jedná o zvíře.
Jasne, strucne, forma je vsak chaoticka - aj Jonova priama rec je tiez kurzivou a trochu ma rusili tie zamena velkym pismom.
Ale paci sa mi zaver.
Nejdřív jsem si myslela, že půjde o čistokrevného Starka, ale nakonec se z toho vyklubal příběh o bastardovi. Jon byl fakt blbec, měl raději poslouchat mlčení Ducha. Moc se mi líbilo, že oba nevlastní bratry poslalo do kopru neposlouchání svého zlovlka. Osobně doufám, že takhle to ve skutečnosti nebude, protože se nedokážu smířit se smrtí Jona, tak ani ducha Ducha (nikdy jsem moc nepochopila, jak by to fungovalo - byly by obě vědomí v 1 těle, nebo vědomí Jona by vyštípalo vědomí Ducha?).
Nicméně se opět potvrdilo, že maminky a zlovlci mají vždycky pravdu.