Stačí říct co bys v erbu chtěl, nebo poslat odkaz přímo na obrázek toho co v erbu chceš. Napíšeš mi zde jakou to má mít barvu a na jakém poli to má být. A já to snad někdy časem vytvořím a nahodím sem. Ale pokud si navymýšlíš něco příliš složitého, co by mi zabralo moc času, tak se toho asi nedočkáš.
No nevím, když vidím ty ostatní krásné erby a co na nich všechno je, tak ten můj nápad by snad moc složitý nebyl... Štít půlený - bílý a červený a na něm černou hyenu (aby to pěkně korespondovalo s mým nickem). Provedení mrchožrouta (jestli to pojmout jako u Starka z hor nebo u Wolfa) nechám na tobě. Myslíš že to půjde realizovat?
Ahoj, mohl bych taktéž poprosit o erb? představoval bych si jednorožce (stříbrného) na černém poli? Mnohokrát děkuji. (hodně nechávám na tobě, na tvé představivosti, které se meze nekladou:)
Ja som za symbol inteligencie považoval guľu. Predsa len je to taký nehranatý tvar a spája sa so skutočnosťou, že Zem je guľatá, čo beriem ako veľmi dôležitý poznatok. Kocka vo mne vždy evokovala pocit laickosti a lakoničnosti.
Komentáře
Ale pokud si navymýšlíš něco příliš složitého, co by mi zabralo moc času, tak se toho asi nedočkáš.
Ahoj, si kocka.
Ďakujem, ty si kváder...
Tehotná matfyzáčka.