Otázka na citatelov
Čaute, chcel by som sa vás sptať jednu vec- ja som zacal cítat Song of Ice and Fire iba teraz, takze zatial s tým problém nemam ale zaujimalo by ma, ci to nerobilo problemy tým z vás, ktorý zacali cítat vtedy, ked to zacalo vychadzat, tj. museli na novy diel cakat niekolko rokov. Nezabudli ste zatial na ten dej? Nestratili ste sa v nom po troch-styroch rokoch? Lebo mne sa to napriklad stalo, ked som cital Zaklinaca od Andrzeja Sapkowskeho.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Je tam tolik vedlejších linií, které postupují a vyvíjejí se do různých monstrózních odhalení, co posouvají příběh dál....jedině je dost rozdíl v tom, že u Joradana má prakticky všechno svůj důvod a na otázky ze třetí knihy vám odpoví třeba v šestnácté, kde naváže :-) Ta domyšlenost vláken - to mne na tom asi fascinuje :-)
A taky se drží popisu postav. Ne jako řada autorů, která časem zapomene, jak koho popsali a tak se třeba v druhé Shanaře dozvíme, jak se jeden velitel hlídky měnil z blonďáka přes černovlasého až k zrzkovi - za to bych autorům nabančila! Stvořili jste postavu, popsali charakter - tak si to skara pamatujte!
Má to ostatně výhodu, znamená to, že by moje poezie byla až třetí nejhorší ve vesmíru :)
BTW ručník mám obvykle v tašce se cvičením :)