CravataCon

upraveno 3. prosince 2011 v Komunita
Lidi, mám tu jednu nabídku a jelikož sám jí asi nevyužiji, dávám prostor vám.
CravataCon (http://cravatacon.kocogel.info/) se popáté odehraje v Novém Jičíně - přesněji 24.-26. února. 2012. V současné době dáváme pomalu dohromady hrubé obrysy programu a napadlo mě, jestli by lidi okolo stránek IceFire, neměli zájem přijet a případně nachystat i nějaké přednášky ohledně Písně ledu a ohně.
To je zkrácená verze. Pokud byste někdo měl zájem se organizačně zapojit ať už nějakou přednáškou, nebo třeba ukázkou her (LCG, BG, BoW), dejte vědět, já už bych vás s organizátory spojil.

Komentáře

  • upraveno 5. prosince 2011
    tak co, je tu nějakej návštěvník tohoto conu? :-)
  • upraveno 15. února 2012
    Ahoj,
    otvírám po delší době toto téma s poněkud akutnější prosbou, než by mi bylo milé. Přestože přípravy na Cravatacon zdárně pokračují a všechno klape, jak má, mám trochu problém se zaplněním Game of Thrones linie (ano, je sice poměrně bohatá už tak, ale vyskytují se jisté problémy, které mi nahánějí husí kůži) - nenašel by se mezi vámi někdo, kdo to má do Nového Jičína blízko, chtěl by přijet a chtěl by si udělat přednášku na zajímavé téma? :)

    Zajistili jsme dost zajímavé věci (o Písni bude přednášet např. Františka Vrbenská, turnaj v kartičkové hře se přesunul z OStravy do Nového Jičína na náš con a další), ale chybí nám právě několik málo přednášek k úplné spokojenosti. Šel by do toho někdo z vás?

    Díky moc a mějte se (a určitě přijeďte i jen jako návštěvníci, zaručuji vám, že se budete bavit!),
    Kuba Kovář
  • upraveno 15. února 2012
    týjo, F. Vrbenská o Písni? To je mega lákadlo, ale já to ten víkend do Jičína fakt nezvládnu :-(
  • upraveno 16. února 2012
    uch,.... škoda, že tak od ruky, inak rád :(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.