Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
1114115116117118120»

Komentáře

• Jedna Lindsey v zimním balení.

• Troška návratu k starším věcem.

• @Aviv To jsou vzpomínky :-D Kdysi mi to sedělo k Daenerys, já sladké dítě léta.
  • svoa00 napsal(a):

@Aviv To jsou vzpomínky :-D Kdysi mi to sedělo k Daenerys, já sladké dítě léta.

No jo, ta možná bude mít blíž k Henrymu. Dala bych i Marii pro ty naprosté problémy s početím a prvorozenost vuči fAegonovi, ale ve skóre mrtvých se blíží spíš jemu a taky měla staršího bratra co zařval dřív. :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Nojoo, 2WEI a lolko opět nezklamali. Silné texty, zvučné smyčce. Dám vám to sem i s filmečkem pro fanoušky Arcane ať víte, jaké zběsilosti se dějí za hradbami Piltoveru.
  • Víc Baldurovi brány v podání Miracla, teď je tématem Karlach a zpívá Karliene.

• @Aviv Moje druhá nejoblíbenější postava, reprezentace terminálně nemocných :applause: Dva její možné konce jsou fail jejího osobního úkolu, protože na víc údajně nezbyl vývojářům čas. No ale nakonec se dozvíme, že ani v tom pekle nemusí být nepořád, takže jim odpouštím =D
  • We gotta count our blessings. :)
  • upraveno 10. března
    Eurovízia pomaly prichádza. :-)

upraveno 17. března
    No tedy, letos žádná sláva. Rozhodně jeden ze slabších ročníků.

Baby Lasagna - jako OK, ale ta příliš očividná inspirace Käärijou to trochu kazí.
    Nemo - ve finále to zní docela dobře, ale ty zbytečný falzety navíc si mohl odpustit.
    Silia Kapsis - žádná sláva, ale lepší guilty pleasure jsem si v letošní nabídce nenašel.
    5MIINUST - co se týká srandasongů, hodně lidí je letos vyndaných z Holanďana, mě ale víc baví Estonci.
    Kaleen - líbí se mi, že to Rakušané opakovaně zkouší s EDM ale 90s disco-trisko už moc i na mě.
    Mustii - tohle je letos asi nejlepší. Když to dobře odprezentuje, tak se s tím dá vyhrát.
    A můj letošní černý kůň soutěže je mango:
    Nedávno jsem si do playlistu přihodil tenhle country rock střihnutý Morriconeho špagety westernem...

...a hned na mne mocné algoritmy vytáhli duo jménem Oskura a jejich právě čerstvé album Dust to Dust. A musím říct, že tahle kombinace Dark Country Rocku poháněná Epic Orchestrem je láska na první poslech.
    Jako soundtrack ze Zaklínače (herního) ale ze Středomoří:
  • AvivAviv
    upraveno 9. června
    Tak k tomu si v budúcnosti pohľadám aj ďalšie, pekná ochutnávka.
  • Prime Orchestra:
    upraveno 19. září
    nějaká nová zrzavá bestie

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.