Ho ho, ještě si nemusíš brát vidle :D já vím, že jsou do toho zapálení, velcí fandové a tak dále, jen malé rýpnutí, nic ve zlém :) od klávesnice se vždycky nejlíp nadává :D
Ale ne v poho, jen jsem zapřemýšlel, zda bych s nima měnil a proč... :-) na jedné straně sláva, zapsání se do filmové historie a vůbec jedinečná příležitost. Na druhý to musí bejt místy dost kurevská práce pod docela slušnym časovým presem, tipuju. A to s výhledem na možná 8 let.
V mnoha ohledech to musí být nevděčná práce a já bych s nimi neměnila ani za nic, ještě by si na mě někde za rohem počkal naštvaný fanoušek s Bouří mečů v jedné ruce a Tance v druhé. Jen jsem chtěla vyzkoušet, jak rychle ten ochranářský instinkt funguje, prostě jako, když je na kaktusu cedule "bacha píchá", tak si na něj stejně musím šáhnout, jestli píchá :D
Navíc jak sami říkají, na nějakých 10 let museli uložit k ledu svoje vlastní projekty... Sice je nikdo nenutil pustit se do GoT, ale tohle já docela obdivuju a to zapálení jim věřím. Když se drží knih, tak jim to jde imho velmi dobře, ty vlastní "vylepšení" a (asi) nutné kompromisy už jsou občas horší, no.
A vděčím jim za to, že Píseň ledu a ohně vůbec znám, což není málo. :)
Komentáře
A vděčím jim za to, že Píseň ledu a ohně vůbec znám, což není málo. :)