Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
18586889091354

Komentáře

• upraveno 26. června 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 26. června 2012
    To mi připomíná:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 26. června 2012
  • upraveno 27. června 2012
    upraveno 27. června 2012
    :D Líbila se mi i 2. od Theona :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 27. června 2012
    :D Tá správa od Aryi ma dostala :D
    Arianus: Na to, abych si představia, jak by to vypadalo, nepotřebuju koukat na žádný dokument. Stačí vzpomenout na Jugošku.

Ne vážně, způsob rozpadu ČS se jedním z historických momentů, na které můžeme být hrdí. Celý svět nám zatleskal a když se někde řeší rozpad státu, Československo se ukazuje jako ideální příklad. A současné česko-slovenské vztahy jsou jen taková třešnička na dortu.

upraveno 28. června 2012
    TEST
    V Brazílií pred mesiacom bola zavraždená matka svojou vlastnou dcérou pri kúpaní. Na vlastné oči to videl starý deduško, ktorý býval oproti. Matka v kúpeľni akurát umývala dcérku, kúpala ju, smiali sa, všetko bolo v poriadku. Následne dievčatko vytiahlo spod umývadla skrytý nôž a matku dobodalo. Asi päťročné dievčatko bolo od krvi svojej matky, ktorú zabilo. Očitý svedok, tento deduško, to celé videl svojím ďalekohľadom.

A teraz sa priznajte: Koľko z vás sa počas testu divilo, prečo sa starý deduško ďalekohľadom pozeral do kúpeľne druhého bytu, kde matka umývala dcérku? Ak k nim patríte, ste Perverznosť pozitívni.

Upozornenie: Tento príbeh sa nezakladá na žiadnej pravde ani na skutočnom príbehu a je fiktivný. Len taký malý test všímavosti v texte, čítania medzi riadkami, schopnosti vedieť si vybaviť scénu a podiviť sa nad jej detailmi.
  • upraveno 29. června 2012
    :D :D :D :D :D :D
    Katy: Ta poslední Daenerys je lepší, než ta knižní. :D
    Mně se hodně líbí Varys :D A taky Lynesse a její přezdívka :D
    Jo, Lynesse se povedla. :)
    upraveno 29. června 2012
    Chudák Jorah. Nejvíc se mi líbily maily od Viseryse :D
    Kolikrát jsem přemýšlela o tom,jestli je poprava významného šlechtice za prodej nevolníků do otroctví normální? Když uvážíme, co se v Západozemí obecně děje. Ano, je to v podstatě krádež, ale že by trestem měla být smrt?

Ostatně je vtipné, jak byl Danyiným prvním rytířem jeden z mála otrokářův Západozemí.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. června 2012
    no jak se to vezme S02E11 je vlastně první díl druhé řady. Číslování druhé řady je od 11 do 20
    upraveno 29. června 2012
    upraveno 30. června 2012
    Nevada má pravdu, buď je to prosto 11. diel celého seriálu alebo prvý diel druhej série...
  • upraveno 30. června 2012
    upraveno 30. června 2012
    čakal som, že sa niekto ozve v tomto zmysle... Nu, ja musím mať všade posledné slovo :P
    upraveno 30. června 2012
    Neříkej... :))
    upraveno 30. června 2012
    Hodorím .)))
    upraveno 30. června 2012
  • upraveno 1. července 2012
    Haha :D Bych chtěla vidět Danyiny maily Daariovi z období Tance :D To by teprv bylo :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.