Hm moje zkušenost praví, že všechno to už v hlavě je, stačí, když se tomu dá pokoj, aby se to srovnalo a nekřečovalo :-) takže 20 hodin spánku a Pratchett v tom zbylém čase ve vaně :-)
Bráchu jsme tahali z vypuštěného rybníka, já jsem lehký nepropadl jsem, bráška byl koule, tak zapadl až do půli stehen. Tahali jsme ho lanem uvázaným za auto.
Umře rockový bubeník, do nebe ho nepustí, a tak musí do pekla. Otevře mu Belzebub a říká: Upaluj rovně kolem pódia a do zkušebny číslo 5. Doběhne tam, otevře dveře a kouká s otevřenou pusou. V jednom rohu Jimi Hendrix s kytarou a vedle Kurt Cobain s Jim Morrisonem. Za nimi opuštěné bicí a rockeři křičí: Kdes byl, čéče, čekáme na tebe. Bubeník je v šoku a říká si: ... Tohle že má být peklo? To je ráj na zemi! A sedá k bicím. Hendrix bere kytaru a povídá: Tak pánové, jedem. Tři, čtyři... U stánků, na levnou krásu...
Během zápasu české reprezentace přistihla ochranka stadionu dva diváky lezoucí přes plot. Byli vráceni zpět s tím, že když zaplatili, musí to dokoukat do konce.
Nevím, kolika lidem řeknu novinku, ale podle wiki je Rudá svatba inspirovaná jedním incidentem ze skotských dějin. Jeden z klanů ve Skotsku - Douglasové - začal králi připadat příliš mocný. Jakub II. si Douglese pozval na na večeři s příslibem, že všechno proběhne pokojně, načež vůdce klanu nechal popravit.
svoa00 jistě....právě o tom mluvíme, lébržto reaguji na Sapkowu úvahu o tom, kolik takových "Nocí dlouhých nožů" již v historii bylo - nic nového pod sluncem. Sám ji použil na čarodějnický sněm na Thanedu a jmenoval samozřejmě i tu Skotskou....
Žebrák prijde k dobře oblečené dámě nakupující na drahé ulici a říká: "Už několik dní jsem nejedl". Ona se na něj podivá a řekne: "Přála bych si mít Vaši silnou vůli".
Zvířátka jela na dovolenou a chovala se jako lidé. Lišák jel s milenkou, osel jel s manželkou, vůl s celou rodinou, kanec jel sám a čekal, která svině se k němu přidá.
Chladné podzimní ráno na Volze, hustou mlhu prorází člun, na zádi sedí Marusja a vesluje proti proudu až se jí potí copy. Na přídi leží Ivan Vasiljevič a spokojeně pokuřuje machorku. V tom je míjí v opačném směru jiný člun, na něm vesluje Kuzma Trofimyč a volá: "Kampak to jedeš, Ivane Vasiljeviči, takhle brzo po ránu ?" Ivan Vasiljevič vyndá z úst dýmku, rozvážně vyfoukne kouř a prohodí: "Aaaale ... kampak bych jel, vezu manželku do porodnice."
Komentáře
http://www.dolldivine.com/game-of-thrones.php
Otevře mu Belzebub a říká: Upaluj rovně kolem pódia a do zkušebny číslo 5. Doběhne tam, otevře dveře a kouká s otevřenou pusou. V jednom rohu Jimi Hendrix s kytarou a vedle Kurt Cobain s Jim Morrisonem. Za nimi opuštěné bicí a rockeři křičí:
Kdes byl, čéče, čekáme na tebe. Bubeník je v šoku a říká si:
... Tohle že má být peklo? To je ráj na zemi! A sedá k bicím.
Hendrix bere kytaru a povídá: Tak pánové, jedem. Tři, čtyři...
U stánků, na levnou krásu...
Během zápasu české reprezentace přistihla ochranka stadionu dva diváky lezoucí přes plot. Byli vráceni zpět s tím, že když zaplatili, musí to dokoukat do konce.
A vůbec nejvtipnější je komentář, kterýmá zároveň nejvíc hlasů
"i just read the red wedding and i think i took it worse than hitler"
Najednou přiběhnou sloni a zmlátí ho.
Mamut zavrtí hlavou a povídá:
"Ty skini dneska vyváděj."
jistě....právě o tom mluvíme, lébržto reaguji na Sapkowu úvahu o tom, kolik takových "Nocí dlouhých nožů" již v historii bylo - nic nového pod sluncem. Sám ji použil na čarodějnický sněm na Thanedu a jmenoval samozřejmě i tu Skotskou....
"Už několik dní jsem nejedl".
Ona se na něj podivá a řekne:
"Přála bych si mít Vaši silnou vůli".
"Kampak to jedeš, Ivane Vasiljeviči, takhle brzo po ránu ?"
Ivan Vasiljevič vyndá z úst dýmku, rozvážně vyfoukne kouř a prohodí:
"Aaaale ... kampak bych jel, vezu manželku do porodnice."
Potkají se v tundře Nataša a Voloďa
Voloďa : Nataša pajďom za sexom.
Nataša : Voloďa ty čort, ty miňa ugavaril!