Šli Banderovci do Kyjeva s basebalkou s basebalkou, trefili je Berkutovci s pistolkou s pistolkou, nebyla to revoluce, byl to puč, byl to puč, a teď milá Evropa a NATO za nás ruč, za nás ruč. Přijeli pak na Krym ruské konvoje, konvoje, obejde se tohle ještě bez boje, bez boje. EU a Obama dělají ty, ty, ty, ty, ty, ty Putine, ty to budeš, platiti, platiti. Putin chrání jen své milé na Krymu, na Krymu, nešlápněte jenom prosím na minu, na minu. Referendum už tu není potřeba, potřeba, stejně zítra nebudou mít na chleba, na chleba.
@Krisa: Osobní tip je, že základ tvořila první jmenovaná, ale rytmicky se to tam místy nepodařilo vtěsnat... Ale to nic nemění na tom, že je to vtipné... teda bylo by to vtipné, kdyby to nebylo tak smutné.
Uljanov i Putin jsou Vladimírové tam by se shoda hledat dala. Ale srovnávat Lenina se Stalinem je samo o sobě trošku mimo, Leninova vize revoluce byla úplně jiná než to co provedl Stalin, a byl to právě Lenin kdo prohlásil že po jeho smrti (byl dlouhodobě nemocný) by se Stalin neměl dostat k moci. Hledat shodu mezi Putinem a Uljanovem možné je, ale Stalin stojí v tomto trochu stranou. Viz Chruščovova kritika Stalina a působení strany za jeho vlády po Stalinově smrti.
@Everett_Young: Tak v tomto topicu jsem rozhodně neměl v úmyslu zabíhat do hlubšího rozboru od Romanovců přes Kolčaka k Putinovi, ani komentovat Kličkovovu revoluci... (Na dění na Ukrajině mám poměrně roztříštěné názory)... Šlo fakt jen o tu shodu v "IN" na konci - mě celkem pobavila...
@MissUtahraptor: Prý celé jméno... jeden spolužák to uměl na 1000 desetiných míst, já jako matematik vím, že pamatovat nemusím... Jinak v tom prvním myslím, že by měly být ty bubliny prohozené...
Komentáře
:D
LenIN
StalIN
PutIN
Uljanov
Džugašvili
Putin
Uljanov i Putin jsou Vladimírové tam by se shoda hledat dala. Ale srovnávat Lenina se Stalinem je samo o sobě trošku mimo, Leninova vize revoluce byla úplně jiná než to co provedl Stalin, a byl to právě Lenin kdo prohlásil že po jeho smrti (byl dlouhodobě nemocný) by se Stalin neměl dostat k moci. Hledat shodu mezi Putinem a Uljanovem možné je, ale Stalin stojí v tomto trochu stranou. Viz Chruščovova kritika Stalina a působení strany za jeho vlády po Stalinově smrti.
Než by se ostatní Avengers vůbec sešli, tak by to všechno vyčistil z oběžné dráhy a zase zmizel :)
Estonský příspěvek do Eurovision