Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
1236237239241242354

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Krisa :P) :dance: :twisted: :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Krisa Tak tak... Ako arachnofobik to schvaľujem :D Včera som akurát lovil nejakého rýchleho hmyza, ktorý sa mi na nejakú dôbku ztratil pod matrac a keď som ho dostal, tak som sa chcel kuknúť na vreckovke, čo som vlastne chytil a ono to zrazu začalo behať (tu som skoro zinfarktoval) - vážne, človek to rozmliaždí a ono to ešte furt žije. A predvčerom nám do izby vletel koník.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 8. srpna 2013
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young Kobylka ;)
    @Krisa Já vím, ale představa Brana jak se snaží novinami vyhnat z pokoje Pegase mě opravdu rozesmála :-)
    @Everett_Young Myslel som si, že som tu už dosť dlho, aby každý vedel, aký som neprekonateľný srab :D Ja som stál pri dverách a trasúc sa som schytil prvú vec, čo bola po ruke - zhodou podivných okolností to bol sestrin spodný diel plaviek na stole -, keby letel ku mne. Ja neznášam, ako hmyz letí rýchlo a môže vám vraziť do ksichtu. Sestra to vyháňala - a tá by ani nevedela, že to vletelo, keby neupozorním.

Keby to bol celý kôň, tak mi to nevadí. Ale ja nemám rád článkonožce všeobecne. Ako sa hýbu... Fuj!
    Starý kněz odjíždí na dovolenou a do kostela dostanou mladého kněze. Starý mu říká: "Když nebudeš vědět, jaké dát rozhřešení, tak se zeptej ministranta."
    Den nato přijde žena ke zpovědi a říká: "Provozovala jsem orální sex!"
    Mladý kněz neví jaké dát rozhřešení, tak jde za ministrantem a ptá se, co dává starý za orální sex.
    "Jak komu," odpovídá ministrant, "ale mně dává fidorku."
    upraveno 8. srpna 2013
  • @Branislav_Gepeto aj taky Tolkien si so sebou niesol detsku traumu z pavucikov, nebud smutny :)
    @Hildegarda Ja nie som smutný zo svojej fóbie. Som smutný zo samotnej existencie článkonožcov. Nevidím v nich žiadne využitie :D Zbytočne mi len privádzajú šokové stavy, keď rýchlo vbehnú. To ale včela je iný prípad. Tá je práve hmyz pomalšieho rázu - pohybuje sa pomalšie než mucha napr. - a beztak ju to činí o to desivejšiu.
  • Vieš aký darček dostal na vianoce chlapec bez ruk?
    RUKAVICE
    Ale nie, žartujem. Pravdu povediac neviem, ešte nerozbalil darčeky
    @sveva :D A teraz si predstav Egyptské rany - jedna z nich bola celé húfy takých potvor
  • @Branislav_Gepeto plamenomet to jistí :D
    @Gorgloj Predstavujem si Mojžíša ako pobehuje po Egypte s plameňometom - aj keď to boli teda tresty, proti ktorým neprotestoval - je to komická predstava. Hlavne keď si to človek predstaví ako spomalený, akčňácky presígiájovaný trailer na marvelovku :D
    @jjelen :D Bola by z toho parádna séria.. Lepšie ako Batman
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Tak to mě moc zajímá jak to dopadne :-)
    Najväčší vtip roku 2013:
    Počuť vlastníka banky hovoriť o tom, že krádež je hriech...
    =D =D =D
    Ani tisíc smajlov by nevyjadrilo tú paradoxnosť...
    A bodaj by ten súd prehral ten bankár...
  • @Branislav_Gepeto ..neprehrá :twisted: :king:
  • @flanker.27 My sme nedavno uvazovali, ci mame poziadat banku o vratenie mesacnych poplatkov za hypoteku, lebo podla EU je to protipravne. Akurat, ze potom ti ich vratia a zvysia percento, aby si to vykryli...

Ak to chceme brat koser, tak ak v zmluve nieco zmenis, mas na to upozornit protistranu. Teda aspon ja to tak zvyknem robit, aj ked sa jedna o daleko vacsich hajzlov, ako su ti v banke.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já nejsem žid, já košér neuznávám. :) Když už, tak mluvím o fér jednání a nefér jednání.

Smlouva je smlouva a obě strany si ji mají přečíst a prostudovat, než na ni hodí podpis (stejně jako kterékoli jiné lejstro). Banka tu není v postavení slabší strany, která je závislá na druhé straně a jejích "produktech". A když sama banka nepočítá s tím, že by klient četl všechny podmínky psané velikostí "5", pak jí jen patří, že stejnou zbraň někdo užije proti ní. Ani banka by neměla žít v přesvědčení, že jen ona udává podmínky. Nemělo by to být ve stylu ha, nese nám náš rormulář.

Férová smlouva by měla být postavená na tom, že obě strany mají rovné podmínky a obě vyjednávají tak, aby dosáhly obhoustranné spokojenosti. A protože banka, alespoň u nás (a pochyubuju, že je to ve většině zemí natož v Rusku významně lepší), není instituce, se kterou by měl šanci člověk dosáhnout lepší smlouvy vyjednáváním (pokud nemá zrovna miliardy euro ve zlatě), tak proč by je nenachytal na švestkách jejich vlastní zbraní.

• tak čo mali ste už taký sen?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.