Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
15681011172

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 15. května 2011
    Já to jednou chtěl zkusit, ale padalo mi to. Takže taky počkám na plnou verzi.
  • upraveno 15. května 2011
    Ona už je snad i Alfa http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=721 Já to zkoušel, ale moc jsem s toho nadšený nebyl
    A BTW Těší se tu někdo vůbec na Zaklínače 2 ? :-) Škoda, že vychází přesně na zkouškový :-D
    Zkouškový mě ještě od ničeho nedokázalo odehnat. :-D Na Zaklínače se těším, ostatně jako na každé RPG.
    Ono, když nic lepšího není, tak se spokojíš i s tím. :-)
    No druhý díl v podstatě ve většině stejný jako první... Kromě příběhu samozřejmě
  • upraveno 16. května 2011
    Oni redaktoři herních magazínů často přehánějí. :-) Ona ta druhá věta je ještě větší perla: "Jeho knihy jsou již dávno součásti kultury..." - buď podle autora není kniha součástí kultury a nebo z knihy dělá všeobecně známou věc, což i se seriálem na krku asi ještě neplatí.
    A pokračuje... Mame tady jak film, tak serial... Hm
    Vidím, že jsem o hodně přišel, když jsem si přečet jen tu první větu a zbytek odložil do iPadu :-)
    Já to sem hodil spíše kvůli obrázkům, který mne stejně moc nepotěšily
    Myslím, že tohle je ukázkový příklad článku, který píše někdo, kdo nemá ani tušení o tom, o čem píše.
    Svatá pravda! :-) Abych se ještě vrátil k samotné hře- z nějakého důvodu se u mě od zveřejnění prvních screenů projevil k této hře odpor, nevím proč?
  • upraveno 17. května 2011
    Olorin: Ja ti to reknu, protoze to vypada jako laciny klon lacine strategie, ktery se snazi vydelat prachy na zname licenci.
    Lépe bych to neřekl :-(
    A tim "lacinym" nenarazim na to, ze to bude delat male nezname studio... sveho casu Bit Brothers byli taky nezname studio a udelali naprosto famozni Z: Steel Soldiers.
    No jsem na tu hru zvědav, ovšem dokud si to nezahraju nebudu to předem odsuzovat ani vychvalovat, už několikrát jsem zjisil, že je to velká chyba.
  • upraveno 18. května 2011
    Tak co? Hrajete Zaklínače 2? :-D
    Pokud to dovolí čas tak ano.... Skvělá hra... jenom je tam a mne moc kotoulování... Ale to jak lezete tou dobývací věží je boží :-D Teď jsem dorazil do toho toho města v lese....
    To sice jo, ale ještě se můžeš krýt mečem, ačkoliv to není zrovna nejideálněji zpracováno to máš pravdu. Ale spousta her nemá ani toto :-D
    Hele a nevíte jak vypálit ty hnízda těch Negeru? :D Zkoušel jsem to znamením Igni, petardou ohnivou...Nějak nevím jak s tím dál :-D
    Já jsem zatím jen na začátku v tom lese - zachránil jsem Marigolda před popravou, takže nevím. :-D
  • upraveno 19. května 2011
    No ta hra je pekelně těžká i na střední úroveň....
    By mě zajímalo jak jste se dostali přes tu pasáž, kde utíkáte s poraněným foltestem na hradbách před drakem. :-D Už to dělám asi po 380. a začínám ztrácet nervy. Můžu běžet jak chci, seberychleji bez zastavení, drak mě během chvilky dostihne. Můžu se pokoušet nějak vyhýbat jeho pařátům, stejně to skončí jen smrtí.

EDIT: Nějak se mi to přestává líbit. Nechápu, k čemu mám elixír kočka pro noční vidění, když nikdy když je potřeba nejde použít. Napíše to jen, že zde tuto akci nelze provést a konec. Dále nechápu jak má fungovat plížení a tiché zabití protivníka, které se má provést pravým tlačítkem myši podle nápovědy, jenže nic takového prostě nemůžu udělat. Můžu být schovaný jak chci, může se pomalu ze zadu plížit k oběti, mačkat všechno možné, ale žádné omráčení neproběhne, jediné co se stane je to, že si mě strážný všimne a je okamžitě poplach. Připadá mi to hrozně zabugované nebo nedotažené ten interface a některé prvky.
    Pokud se nepletu, tak pro pití lektvarů musíš meditovat a to lze jen v nějaké klidné místnosti. A k tomu plížení, zhasínáš pochodně?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.