Lost

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Sledujete někdo tenhle seriálový fenomén? Já bych asi osobně nevydržel sledovat to v televizi kadencí jeden díl týdně, hlavně s ohledem na to, jak vždycky jednotlivé díly končí... Jestli jste se s ním ještě nesetkali, vřele doporučuju sehnat na divx a sjet si to v maratonech (dnes jsou hotové tři série po 24 dílech, jeden díl 42 min.) a zároveň vřele varuju, jelikož je to silně návykové, něco mezi brambůrky a heroinem (když si dáte jeden díl, neskončíte jen u něho)... Takže, jestli máte co říct...

Komentáře

  • upraveno 7. prosince 2006

    Uz se chystam strasne dlouho si to od kamose pucit a skouknout ve vetsi kadenci. Ale zatim nebyl cas, takze si to uzivam s dabingem a reklamou:-) Mozna to, ze jsem si to jeste porad nepujcil, svedci o tom, ze to zas tak dobry neni (aspon pro me), pac takovou veronicu Mars, jsem sjel behem 3-4 dni. To samy Rim, dalsi genialni dilko.

    Ale jinak Losti jsou zajimavy, dobre gradovany...no zatim dobry. Nedokazu si teda moc dobre predstavit, jak se to hle tema da roztahnout na vic serii, aniz by to postradalo hlavu a patu (dejme tomu, ze zatim to jakz takz neujizdi), ale uvidime. Jinak moje oblibena postava je Charlie - Monaghanuv Smisek mi prisel z hobitu nejslabsi (samo, je to dano i roli), ale tady se mi moc libi, jak herec, tak role.

  • upraveno 9. prosince 2006

    :D Ty nevíš nic, Aleku..., abych si tak trefně vypůjčil Ygrittinu hlášku. Nevím jak s kadencí jeden díl týdně, ale když máš na disku všechny díly v divxu, během dvou dílů se ti rozjede závislost jak bič... dějové zvraty, super postavy, tajemno... funguje to jako droga.

  • upraveno 10. prosince 2006

    hehe, ja jen rikam, ze jsou lepci serialy - a ty jsou pro me opravdu drogou a nutej me je stahnout na disk a zkouknout to na par zatahu. Losti holt ne...Veronica Mars rulez!!!:-)

  • upraveno 18. prosince 2006

    Tak se to začíná nějak moc tahat, nějakej akčnější díl by mi úplně nevadil... Až moc se to babrá v těch vztazích, občas by se to mělo proložit větším "vzrůšem":)))

  • upraveno 19. prosince 2006

    tohle tahani me zrovna docela bavi, pronikame tim vic do tech postav...me ted tak napadlo, ze Losti jsou jedinecny tim, cim je jedinecna i Pisen ledu a ohne, divame se na deni pokazde z pohledu jine postay, v tom je velka sila obou del...no to jen tak pro ranni analytiky.-)

  • upraveno 19. prosince 2006

    Alek wrote:
    tohle tahani me zrovna docela bavi, pronikame tim vic do tech postav...me ted tak napadlo, ze Losti jsou jedinecny tim, cim je jedinecna i Pisen ledu a ohne, divame se na deni pokazde z pohledu jine postay, v tom je velka sila obou del...no to jen tak pro ranni analytiky.-)

    Ale jo, mně se taky líbí, že se ti ty postavy dostanou pod kůži a žiješ to s nima, ale občas by se tam mohlo dít něco víc, co by trošku odhalilo další část ostrova... To že chytli Ethana (nedávno) byla fajn akce, ale pak ho Charlie zastřelil a zase víme houby...

  • upraveno 23. ledna 2007

    na Loste docela fičím. Len trochu poopravím úvodnú info. Sú dve série hotové. Tretia sa práve robí a vysiela. Ak sa nemýlim. Zatiaľ najnovejší je 6 diel 3 série. Aspoň potiaľ som to teda videl.

    Locke je asi všeobecný favorit, ale ja som mal celkom rád aj Ecca a taký smiešno pravdivý mi príde rocker v podaní Dominca "Smíška" Mohagena.

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.