Chování postav

upraveno 6. listopadu 2010 v Spekulace

Chmur wrote:
Já také považuji Tyriona za jednu z nejkladnějších postav. Mrzí mě však, že zabil svého otce, protože ten mi byl velmi sympatický. Sice jeho emocionální inteligence nepatřila k nejvyšíím, avšak jinak rozumově drtivou většinu postav převyšoval. Chytřejší je pouze asi Malíček, ikdyž u něj se mi zdá sposta kroku zcela náhodná, ikdyž možná v tom chaosu, který kolem sebe děla, má sám pro sebe jasný řád a je to naprostý génius. Naopak jako velký hlupák mi přišel Ned Stark, jeho neustále ulpívání na jakési rádoby cti ho po právu přivedlo na špalek. Rob to po něm asi z velké části podědil. Co se týká Catelyn, tak tu zcela nemám rád. Vlastně díky se její rodina dostala do problémů. Ona nutila Neda vzít úřad pobočníka, zajala Tyriona, čímž nasrala celej západ a nejvíce Jaimeho, který pak nechal zabít Nedovi muže, propustila králokata na základě zcela iracionálních úvah atd. Sansa je také hloupá, jenže to je dítě a Cat by měla být dospělá zkušená žena.

Nemyslim si,ze bol Ned Stark hlupak.Su proste ludia,ktory vedia,ze robia chybu,ale nemozu si pomoct a musia to tak urobit...proste im to veli ich svedomie,ci zakon podla ktoreho ziju.Su to proste dobraci,ktory na svoju tolerantnost casto doplatia....no neznamena to,ze by si to neuvedomovali.

12346»

Komentáře

  • Dítě v jejím věku by rozhodně nemělo mít starosti a postoj k životu Aryii. Problém ovšem je, že ona de facto nic jiného, než smrt a násilí od popravy jejího otce nezná. A to jak jí samotnou prováděné, tak viděné. Její psychika se dá nejblíže přirovnat k dětským vojákům.
  • Ja som toho názoru, že pred neúspešným Nedovým prevratom je Arya dosť realistická. Tomboys boli, sú aj budú a Arya mala tú smolu, že tamojšia spoločnosť má problém také veci akceptovať - takže z nej v podstate bol outsider večne kritizovaný za to, čo bola jej prirodzenosť a za to, že neodvádzala požadované výkony v oblastiach, ktoré pre ňu nemali význam. Je teda poněkud nahněvaná a v kombinácii s tendenciami, ktoré sú favorizované len u chlapcov, to môže vytvárať trochu odstrašujúci efekt. Pri akej príležitosti to ten strážca vlastne povedal?
  • @Aviv myslím, že vtedy, keď sa Ned prebral po tom, ako si zlomil nohu a pýtal sa na svoje dcéry
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.