A co Starkovic zombie ? :-) Stará Starková je o smrti ještě nesnesitelnější než za života...ty nejhorší vlastnosti mají s Carsei společné - nemají si co vyčítat...
Taky Cat vyloženě nesnáším, po smrti ještě víc, ale srovnávat ji s Cersei, to je opravdu trochu přitažené za vlasy. Cat se snažila dělat vše pro dobro rodiny a hlavně dětí (bohužel jen jejích - a za chování k Jonovi ji prostě musím nenávidět) a Cersei je prostě vyšinutá a zlá mrcha...
Nevada: OK, to je pravda, to mi nedošlo, jak to vyznělo :))) Myslela jsem, že Cat se chovala "správně" (nevím, jak to popsat - správně není vhodné slovo, ale v rámci dobra nebo zákonů se mi taky nelíbí), kdežto Cersei si s ničím cavyky nedělala, ta se chovala svinsky za jakýchkoli okolností
Cat měla alespoň nějaké morální zábrany, a žádného skutečně hnusného skutku se za života přímo nedopustila, a když, tak ne záměrně. Cersei však jde doslova přes mrtvoly a nebojí se někoho zbavit, jen aby se udržela u moci. Cersei to sice obhajuje ochranou rodiny, ale činy, hlavně v poslední době před jejím uvěznění nejdou ospravedlnit ani tím.
Jo a nebo bude mít každý vlastního nejvyššího septona a krásné schizma :-) Kdesi tu někdo plácl rozkošnou hlášku, že to Ohař dotáhne až na nejvyššího septona :-D (v Evropě to dotáhli i horší vrazi dál :-))
Komentáře