Já se těšila na pěknou řeckou mytologii a dostalo se mi akčárny s povědomými jmény. Jako byli tam i hezké nápady, vo tom žádná a ano, Medúza byla úžasná, ale aby si to člověk užíval, musí vědomí, že se má jednat o něco založené na jistých bájích vyhodit ven oknem. A s ním i něco rozumu. Fakt tam jsou chyby. Kdybych nekoukala, o moc bych nepřišla. Druhý díl je na tom podobně, akorát je to už otevřeně fikce.
Remake Souboje titánů je hrozný. Líbila se mi Medúza a líbil se mi chlápek s rozseklou hlavou na jehož jméno si teď nevzpomenu. Druhý díl jsem ani nedokoukal.
To hej. Vizuálne sa vyhrali (a to zrejme na úkor toho príbehu). Tam sa ostatne prevažne blisli tie fajn nápady, trebars vysokánska olympská veža v tvare DNA z tisícok a miliónov ľudských figúrok. Z dvojky sa mi páčil ten záber ako Hádes opustene kráča kamsi do diaľky - posledný boh čakajúci na svoj koniec a ironicky či skôr príhodne je to práve boh mŕtvych a podsvetia.
Komentáře
Z dvojky sa mi páčil ten záber ako Hádes opustene kráča kamsi do diaľky - posledný boh čakajúci na svoj koniec a ironicky či skôr príhodne je to práve boh mŕtvych a podsvetia.