Deadwood

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Sledujete někdo zrovna běžící seriál Deadwood (pondělí, 23:20, ČT1), který Martin ozačuje za vůbec nejpší seriál posledních let? První čtyři díly jsem zfoukl a začíná se to pěkně rozjíždět, něco na tom počtu hlavních postav, jejich vývoj, pomalé, pečlivě budované vyprávění, spousta vycítitelných tajemství, obestírajících městečko, smrt jedné z hlavních kladných postav hned ze začátku příběhu - to všechno mi připomíná styl samotného Martina, takže chápu, proč si ho oblíbil... A já mu začínám přicházet na chuť...[/b]

Komentáře

  • upraveno 28. října 2006

    Původně jsem ho chtěl sledovat, ale pravidelně v pondělí tou dobou usínam, takže jsem viděl vyždycky jen útržky. Ani jsem nevěděl, že je Martinův oblíbenej, vím, že miluje Rome, v čemz s nim souhlasim, to je genialni. Ale když teda říkáš, že je tak dobrej, možná si předělam spánkovej rytmus nebo si to stahnu:-)

  • upraveno 29. října 2006

    To mi připomíná Twin Peaks. Sovy nejsou tím, čím se zdají být aneb Laura Palmer forever! :)

  • upraveno 29. října 2006

    A Dáma s polenem má vždycky pravdu... Tak na Twin Peaks to zase nemá, ten je jenom jeden. Stejně jako nikdy nebude nikdo takový frajer jako speciální agent Dale Cooper... Hm, teď jsem nedávno viděl film, který byl natočený po seriálu, dějově mu předchází, ale osvětluje taky pár věcí co se stalo po něm (objeví se tam vize Annie). Jinak samozřejmě lynchovina jak poleno... (tj. špica :twisted: ) Teď mě tak napadlo, jak by asi SoIaF zfilmoval tenhle vygumovaný stařík :lol:

  • upraveno 29. října 2006

    Fire Walk With Me! Můj oblíbený. Samozřejmě se závratí 8) Páni: Lynch a Martin? To by bylo asi smrtící kafe. EraserHead tenhle stařík sice natočil, ale on sám "erased" určitě není :lol:

  • upraveno 29. října 2006

    To není! A s tím jeho režisérstvím SoIaFu jsem jenom tak zavtipkoval, tohle spojení si OPRAVDU neumím představit... Mazací hlava je jeden z nejdepresivnějších filmů jaký jsem měl tu čest vidět. Síla. Faktor závratě se tu pro mě rovná slušnému nutkání vrhnout při určitých scénách, takže velice vysoký 8)

  • upraveno 29. října 2006

    Pozor! Neplést závrať se zvracením :wink: Jó, Dejvyd... Tenhle král bizarnosti ještě nepověděl svoje poslední slovo, ale pro jistotu doufejme, že o Západozemí ještě nic netuší! :D

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.