Náhodou, ten by v Západozemí perlil jak Tyrion. Např.: Už několik měsíců neposlouchám Varysovy zprávy a díky tomu jsem duševně zdráv. Si nenechám odstřelovat své rytíře lidmi, které pokládám za zbojnický póvl, případně které pokládám za západozemskou sebranku. Já jsem na lži od Malíčka zvyklý. Hodlám zůstat u Dornského. Jsem ožrala.
Jasné, nový hollywoodský film: Cersei: Je nešťatne vydaná a miluje blízku osobu, s ktorou ale skrývajú svoj vzťah, lebo keby sa o otm dozvedel jej manžel, tak by dopadli veľmi zle. Skrývajú sa a vychádza im t, no keď už to vyzerá krásne a manžel konečne čuchá fialky odspodu, blízka osoba je zajatá a keď sa vráti, je iná a ona nakoniec zistí, že sa odcudzili.
No tak to sou vážně fine odpovědi :D dík za pomoc :D:D ... asi se tady nenajde člověk který by mě chtěl a mohl pomoci "říct" popř. hodit odkaz kde najdu tento díl?
Dave: to už musí být slušná internetová negramotnost, když stahovat už dneska umí každý. :-) ale přidám dobrou radu: je třeba hledat hned ten den, kdy to vyjde, protože později si to už odchytne HBO. :-)
Dave - zapoj mozkové buňky - pokud tohle je oficielní fan web v republice, tak tu logicky kvůli korektnosti nemohou takové odkazy být...ani na seriály, ani na ebooky....zkrátka si to šerif Alek nemůže dovolit ani tolerovat...jestli si myslíš, že tu mají všichni předplacené HBO, tak jsi ještě naivnější...jasné ?
Komentáře
Už několik měsíců neposlouchám Varysovy zprávy a díky tomu jsem duševně zdráv.
Si nenechám odstřelovat své rytíře lidmi, které pokládám za zbojnický póvl, případně které pokládám za západozemskou sebranku.
Já jsem na lži od Malíčka zvyklý.
Hodlám zůstat u Dornského. Jsem ožrala.
Proste, aj slzu pri tomto človek uroní :D
ale přidám dobrou radu: je třeba hledat hned ten den, kdy to vyjde, protože později si to už odchytne HBO. :-)