Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1444547495069

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 2. dubna 2012
    On je Hora přeobsazen? A proč nemá svůj kýbl.
  • upraveno 2. dubna 2012
    Jj, Conan presel do Hobita.
  • upraveno 3. dubna 2012
    Ne, ne, ne! Tenhle vypadá příliš inteligentně. Původní byl prostě Hora- velká, hrubá, surová.
  • upraveno 3. dubna 2012
    Mně by se jako hora líbil Valujev, ale nevadí. Pokud je dost velký, tak s tím nemám problém.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 3. dubna 2012
    Mně se líbí - je podobný Ohařovi i předchozímu Horovi. Pokud to bude aspoň trochu čahoun a bude mít hluboký hlas (aby mohl pěkně křičet "swooord"), tak budu naprosto spokojená :)
    upraveno 5. dubna 2012
    To je ten zlobivej pán. Už jste ho viděli?
    Roose Bolton
  • upraveno 6. dubna 2012
    Co se hory táče tak přeobsaní mi něják moc nevadí, stejně mu v první sérii přes ten gbelec co měl nahlavě nebylo do tváře moc vidět, což mě přivádí k velkému ALE kde sakra má ten kbelec :-D jestli bude v 2 sérii pobíhat s tou lanisterskou přilbou nahlavě tak fakt naserou, než tu to radši žádnou
  • upraveno 6. dubna 2012
    Montezuma3: Tohle je asi jediný casting, který se PŘESNĚ shoduje s mojí představou. Chtělo by to ještě růžový plášť.
  • upraveno 6. dubna 2012
    Boltoni jsou jasně nejdrsnější rod Západozemí, protože chodit v růžových hadrech a stejnak budit v každym hrůzu, to už chce pořádný koule :). Roose dobrej, ale na týhle fotce hodně připomíná Tywina.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 6. dubna 2012
    Aniž bych ho předtím viděl tak při pohledu na tuhle fotku mě jasně napadlo: BOLTON. Tak tohle se jim opravdu povedlo.
    upraveno 6. dubna 2012
    Montezuma3: Dobrý casting - od pohledu vím, že tenhle pán trhá křidýlka motýlkům a pálí lupou mravence
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 6. dubna 2012
    A kdo ví, co dělá s Krisami...
    upraveno 6. dubna 2012
    Krisa je kámoš, né žrádlo!
    upraveno 6. dubna 2012
    Krisy chovají v celách, aby měli Smraďoši co žvýkat.
    upraveno 6. dubna 2012
    Některé krysy umí pěkně kousat. Má krisa taky ostré zoubky?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 6. dubna 2012
    Krisa napsal(a):

Krisa je kámoš, né žrádlo!

Jp, bejt zavřenej v cele po měsíce a potmě, kámoším s kdečím :)
    upraveno 6. dubna 2012
    Montezuma3: A nezapomínat na drápy! (A na 5,5 kilového bojového zlopsa, kterého se nebojí použít)
    flanker.27: :D Na to nemám co říci, směji se :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 7. dubna 2012
    zloKrisa: Bojíme sa ťa :D
  • upraveno 7. dubna 2012
    krisa - pětikilovýho psa můžeš použít leda tak jako balistickou střelu:)
    upraveno 7. dubna 2012
    Náhodou, můj 5,5 kilovej bojovej zlopes je děsnej drsňák, takže na to pozor :)
  • upraveno 7. dubna 2012
    hellyeah, na obranu jak dělanej, roztočíš na vodítku a pokud se jakejkoli sígr přiblíží na pět metrů, dostane rotujícím zvířátkem po kebuli :) ale malý štěkové jsou lepčí, velkej pes prožere skoro víc než člověk.
  • upraveno 7. dubna 2012
    Ten Roose Bolton vypadá jak Putin na tom screenu :D Ale s tou růžovou máš pravdu überkiller :D Jinak když jim vypadly Momoa a Bean tak se snad mohli v těch hercích rozšoupnout :D
  • upraveno 7. dubna 2012
    Za žold pro barbara Conana a Boromira by mohli naverbovat desetitisíce počítačových válečníků :)
  • upraveno 7. dubna 2012
    když už je řeč o Boltonech, tak Michael Pitt mi se zamlouval jako Ramsay...
  • upraveno 7. dubna 2012
    http://www.csfd.cz/tvurce/30411-ben-whishaw/ Nebo?.. Už jsem zapomněl jak je Ramsay popisovanej... No moc herců z USA tam není :-)
  • upraveno 7. dubna 2012
    tak z Michaela Pitta by byl luxusní Ramsay, přesně takhle jsem si ho představoval, řídký vousy a vodový očka. Když si nechá narůst správný umaštěný vlasy, tak by byl dokonalej. A má i správně úchylnej úsměv.
  • upraveno 7. dubna 2012
    Jak je to s obsazením Mandona Moora? Dočkáme se ho v seriálu nebo se už mihnul v 1. řadě? Někdo přece bude muset změnit Tyrionovi image.
  • upraveno 7. dubna 2012
    Jelikož si tohohle týpka podle jména nepamatuju, tak bych řek že moc důležitej nebude. Tu jeho eskapádu s Tyrionem podle mě vypustí.
  • upraveno 7. dubna 2012
    Jo, to je pravda, že kvůli tomuhle obsazovat novou postavu je zbytečné, když chybí daleko důležitější, jako Reedové nebo Edmure a Brynden. Ale zase tenhle incident ukázal, čeho je schopná Cersei a taky Podrick Payne.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 7. dubna 2012
    Pokud k té události vůbec dojde, tak Moorea může zastoupit jakýkoliv lannisterský strážný nebo třeba Lancel. Nebo případně Ohař při útěku. Samozřejmě bez toho, aby se v závěru koupal po zásahu Podricka.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.