herec na Rorgeho vypadá fakt zle... mě se moc a moc líbí představitelé Fialky, Ygritte a Qhorina; Quaithe vypadá taky sympaticky, ale je ji to stejně prd platné, když bude mít masku...
Na Jeyne si počkám. Ano, typově moc neodpovídá, ale důležitý je jak bude hrát. Ta Ygritte od Lady Thaeresa je moc photoshopová, bez pih, vrásek. Takový lidi by na severu nemohli existovat.
Nenapadlo mě to, ale Chaplinka se fakt podobá představitelce Šae. Jinak já proti ní nic nemám, i když Jeyne jsem si taky představovala jako větší princeznu teda :D No uvidíme, jak to bude fungovat, ale její seriálovej protějšek má dobrou chemii s každým, s kým se objeví na scéně, takže myslím, že to půjde.
Mě jako žádná štětka nepřipadá a myslím si že v kostýmu a "dobové úpravě" bude vypadat v pořádku. A pokud to navíc dobře zahraje, tak super, ale kdo ví, třeba Vám dám nakonec za pravdu a nebude to ono. Uvidíme no. To když už je řeč o vzhledu ženským postav 2.řady, to mám daleko větší problem s Ashou (Yarou) :) Ta mi na ni vůbec nesedí, ale zdůrazňuji, že mi nesedí pouze k mé představě, ostatním třeba ano a tak to nechci nikomu vnucovat :D Vždy jsem ji viděl jako ženu s takovými ostřejšími, výraznými rysy, ve kterých se značí síla a nebezpečnost osobnosti, ale zároveň neztrácí na přitažlivosti a je ještě stále dostatečně ženská. Tak trochu něco jako Carrie Ann Moss http://www.incgamers.com/images/screenshots/13827orig.jpg
Ta herečka, která ji bude hrát, nevím, takové kulaťoučké tvářičky, roztomilý úsměv, působí na mě tak trochu jako nějaká neškodná hodná lolitka :D
Expendable: Souhlasím. Hrozně se řeší, že Jeyne není pobodná knižnímu popisu, ale to Aša/Yara taky. Mimochodem Oona je podle ukázek na YT žádný dřevo není, takže jí myslím odpustím :)
No a v tom je ten prblém protože přesně tak jí Theon ve střetu popisuje. Carrie Anne Moss by na ní seděla taky ale myslím že vybrali dobře. Jen si musí nechat narůst trošku delší vlasy než má na té fotce.
Taky Šae hraje děsně. Ta scéna ve stanu s hrou na ano/ne je nejtrapnější a nejzdlouhavější z celého seriálu. Jinak pro mě bylo obrovské zklamání obsazení Janose Slynata - ten chlap vůbec nepůsobí slizce, rozbředle, nabubřele a podlézavě jako v knize.
Komentáře
Ta Ygritte od Lady Thaeresa je moc photoshopová, bez pih, vrásek. Takový lidi by na severu nemohli existovat.
Nevada: Máš pravdu přesně tak vypadá.
To když už je řeč o vzhledu ženským postav 2.řady, to mám daleko větší problem s Ashou (Yarou) :) Ta mi na ni vůbec nesedí, ale zdůrazňuji, že mi nesedí pouze k mé představě, ostatním třeba ano a tak to nechci nikomu vnucovat :D
Vždy jsem ji viděl jako ženu s takovými ostřejšími, výraznými rysy, ve kterých se značí síla a nebezpečnost osobnosti, ale zároveň neztrácí na přitažlivosti a je ještě stále dostatečně ženská.
Tak trochu něco jako Carrie Ann Moss
http://www.incgamers.com/images/screenshots/13827orig.jpg
Ta herečka, která ji bude hrát, nevím, takové kulaťoučké tvářičky, roztomilý úsměv, působí na mě tak trochu jako nějaká neškodná hodná lolitka :D
Jinak pro mě bylo obrovské zklamání obsazení Janose Slynata - ten chlap vůbec nepůsobí slizce, rozbředle, nabubřele a podlézavě jako v knize.