Nešly by rivality do budoucna trošku omezovat? Je poněkud demotivujicí, zvláště pro nováčky, kterých teď máme, jak v Ostravě, tak v Brně dost, když za případnou prohru nedostanou ani bodík...
taky si myslím že rivalita je motivací, když hrají dva nováčci mezi sebou tak je to aspon zábavnější jde se do "krve", jinak rivalit není moc a mění se takže to je zvláštnost, kterou bych určitě zachoval, 3 rivality tento týden je dost, ale jindy jich zas tolik nebývá takže mi to vůbec nevadí
ok, jde spíše asi o to, jak jsou tento týden rozloženy - dvakrát lanni (který je momentálně v lize skoro nejsilněji zastoupen), stark a bara - takže to v podstatě postihne každého - resp. každého lcg hráče ale dobře, jsem ve svém názoru osamocena, stahuji se :-) nicméně zatím rivality narůstaly - ty tři mi přijdou "tak akorát", dál bych nešla - alespoň v tomhle se shodneme? ;-)
Logicky vzato nahravaji rivality prave silnejsim hracum, kteri si podle nich mohou zvolit balik, ktery je ozkouseny a v rivalite, ne? Nechci byt narusitel, ale pro novacka, ktery obvykle casteji prohrava nez vyhrava, to znamena spise nula nez ctyri... :-)
více bodů mi nevadí, vadí mi ta nula na druhé straně... v tomhle se totiž podle mě vytrácí původní "ligová myšlenka" - body za jakoukoliv účast - motivace k hraní ať je výsledek jakýkoliv
Zrušme ligu, spalme karty ;-D Rivality se každé kolo mění tak to prostě jednou na někoho padne a na někoho jindy a ně někoho nikdy. Ono by taky za prohru nemuseli být body vůbec a bylo by po debatě. Jak říkáš liga je dobrovolná nikdo nikoho nenutí ji hrát :-D.
Komentáře
ale dobře, jsem ve svém názoru osamocena, stahuji se :-)
nicméně zatím rivality narůstaly - ty tři mi přijdou "tak akorát", dál bych nešla - alespoň v tomhle se shodneme? ;-)
1) silny balik
2) dobry ucitel
3) extremni stesti u me a smula u protihracu
4) zkusenosti z jinych CCG
Nemyslim, ze je to zrovna typicka situace. ;-)
Rivality se každé kolo mění tak to prostě jednou na někoho padne a na někoho jindy a ně někoho nikdy. Ono by taky za prohru nemuseli být body vůbec a bylo by po debatě. Jak říkáš liga je dobrovolná nikdo nikoho nenutí ji hrát :-D.