FAQ

upraveno 22. května 2009 v LCG

Komentáře

• upraveno 21. května 2009
    dovolím si nesouhlasit a v bodě 8 musím říct že si to podle mě moc překombinovala, nejsem si tím taky 100% jistý ale dle mého názoru neutrálové mají -2 STR, ano nemají žádnou House affilianci a tudíž nemají ani affilianci jejich vlastnka a tím dostanou -2 STR
    pokud by mělo platit to co říkáš tak by tam muselo být "does not match" nebo něco podobného kde by se House affiliance porovnávala...tady prostě nemají tak mají -2 STR
    myslím že si to myslela dobře ale vybrala si špatný příklad
  • upraveno 22. května 2009
    souhlasím s Tvým nesouhlasem
    V tomto bodě čekám na vyjádření NW (který už to všechno četl a zásadní výhrady zatím, jak se zdá, nemá), ale tohle snad bude ještě komentovat. Samotná ta odpověď je jeho odpovědí na můj dávný dotaz, který jsem vyhrabala v poště, nicméně je fakt, že když jsem tam přidala příklad Dany (který jsem zatím odstranila, aby nemátl více než je nezbytně nutné), tak jsem si vzpomněla, že u té mi snad tvrdil něco jiného, takže jsem si tím přestala být jista... Přesto jsem to sem drze přidala s tím, že opravit se to dá vždy a pak na to upozornit...
    Provedl jsem snad trochu přehledný pokus o vyjasnění zašmodrchaného problému příslušností (Afiliací) :)
    čili jsem si pamatovala správně, že Dany pálí všechny, kteří nemají tu "správnou" afiliaci :-)
    Přesně tak, pálí i neutrály. Je to jistá podpora "burn" mechaniky a jejímu snadnějšímu využití proti zvláště "nebarevným" (bez rodové příslušnosti) "swarm" balíkům, které se kdysi hrávaly ve Winter edici :) U greyů tehdy bývala i spousta šedivých neutrálů a byla obava, že s rotací plotu First snow of Winter si tyto ploché decky projdou renesancí :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.