Srázek v Brně

upraveno 14. ledna 2009 v LCG

Tak dnes jsme se po dlouhé době sešli v Brně ve jménu AGotu :)

Účast byla slabá jelikož z 5 plánovaných (Ragnar, Jarik, Lišák, Bára a já) nemohla nakonec dojít Bára, kterou zchvátila nemoc a Jarik, který z neznámých důvodů nedorazil.

Nicméně jsme neměli před sebou lehký úkol, museli jsme otevřít 108 boosterů (2x 5KE displej a 1x AHoTa displej). Každý z nás 3 vyfasoval jeden displej a šlo se rozbalovat. Lišák si poctivě sbíral své Baratheonské kousky, mezi kterými se našel i Robar Royce, Bitterbridge Host, Davos a další. Ragnarovi to bylo celkem jedno jelikož tvrdil že z Greyjoyů už má vše co potřebuje hledal tedy spíše potencionální kandidáty na zařazení do Bolton decku, jako třeba Rorge apod. či Martellského decku, kde ani nevím co přišlo ale kupička to byla jedna z největších. Já jsem měl Starků už dost tak jsem přenechával většinu pro Báru aby si mohla postavit slušný deck, dostavil se tak i Robb, Blackfish, Horde of Wolf a jiní. Sám jsem se soustředil na potencionální lannistery, které bych si mohl časem postavit, ukázal se Timmet a to hned 2x dále pak už ni výrazného až na Lord Tywins Host. Targaryeny jsme Jarikovi pečlivě schovaly, pokud bude vůbec ještě hrát, ale má se na co těšit, od dráčků tam byl každý jednou a jinak kupka Targaryenů byla snad ze všech největší. Celkově se dostavila třeba i Eyrie či Vargo Hoat a další.

Dále jsme ještě chvíli pokecali, Ragnar si zanadával na LCG a absenci jeho milovaných Gryjoyů. Trochu jsme popřemýšleli jak to půjde dál a jak vrátit do hry Jarika či přiblížit hru Báře nebo dalším novým hráčům. Lišák nás pak musel opustit.

Ragnar si pak po dlouhé době otevřel svůj kufřík s Greyjoyi a nestačil se divit jak to tam má poházené. Posledně co hrál tak byl turnaj o flašku, tak oprášil karty a zjistil že teď už má Balona dokonce 4x a Wendamyra jak by smet :D Poté co jsme se občerstivili po návštěvě v Bille, tak jsme dali jednu partičku.

Hra to byla strašná z mého pohledu. Opět mi nepřišli lokace a to jich tam mám asi 15. V 5. plotě jsem měl na stole jedinou. Hra ale začala velmi dobře pro mě i tak, jelikož Ragnar zase disponoval "jen" lokacemi a po druhém plotu jsem bylo skóre 9-0 pro mě. Dál už se to ale vezlo mě karty nepřicházely, příjem nebyl a Ragnarovi došel už 3 Watching a s příjmem 17 (s plotem 3 gold) mě přejel, nemluvě o Euronovi s Hookem a Navalem. Nepříjemná byla ještě Grejyojovská armáda, která negovala všechny moje keywordy a tam můj triplle renown (robb, eddard, blackfish) byl k ničemu. Hru jsme pak prohrál v 5 plotu na Rise of the Kraken.

Tak jsme šli domů a těším se až se zase sejdeme, doufám že to bude v lepších intervalech než posledně :)

Komentáře

  • upraveno 16. ledna 2009

    Hlavně, že jste se sešli, to je důležité. A já jsem rád, že došlo i na debatu o tom, jak dostat do hry Báru a jiné hráče. Super :)

  • BeoBeo
    upraveno 12. dubna 2010
    Co takhle domluvit další srázek? Aby se to v Brně zase trošku rozjelo.
  • upraveno 12. dubna 2010
    Já a Polty jsme zásadně pro, bohužel jsme na nějakou dobu mimo město. Ale potom rádi příjdem.

    Jinak je tu určitá možnost, že by se dala sehnat místnost k pravidelnému hraní kousek od české, pravděpodobně jen za symbolický poplatek. Kdyby byl zájem, tak bychom to nějak pořešili, tak kdyžtak dejte vědět, jestli to máme nějak domlouvat.
  • upraveno 13. dubna 2010
    no nic velkého se neplánuje ale můžete na Maják přijít každý pátek, já jsem tam od 4, ale většinou tam bývá ještě rušno když je pěkně takže na hry přijde čas až později, pokud chcete přijít tak se nejlíp ozvěte na ICQ 268-968-726, ať vím že s tím mám počítat, ono při malé a nepravidelné účasti je to lepší...
  • upraveno 20. července 2012
    Nazdar lidi, začínáme s kamarádem hrát v Brně, pokud se tu náhodou někdo ukáže, kdo by si rád AGoT LCG zahrál, dejte mi vědět na mail. Dík
  • upraveno 20. července 2012
    david.mitas@mitty.cz
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.