První ligový týden

upraveno 12. ledna 2009 v LCG
Už máte naplánováno s jakým balíkem vyrazíte na první ligovou zteč? Přijdete se ve čtvrtek utkat do Outpostu nebo jinam?

Komentáře

  • upraveno 13. ledna 2009
    No já se na ligu těším, bohužel ale v Brně je teď těžké se s většinou lidí sejít. Máme naplánovaný malý srázek na středu ale nevím jestli stihnem oficiální ligový večer, zvlášť když jen já a lišák máme postavené balíky bez Winteru.
    Takže své první působení v lize vidím spíše jako 2 hry po skypu a konec. Uvidíme.
  • upraveno 13. ledna 2009
    U nás teď bude asi taky trochu problém se sejít :-/ Uvidíme. Ale už jen proto je dobře, že je možnost odehrát alespoň něco přes skype :-)
  • upraveno 18. ledna 2009

    Okolnosti se nad námi nakonec smilovaly a umožnily, abychom se na Ligový večer sešli v ideálním počtu čtyř hráčů :-) (tímto děkuji všem zúčastněným)
    Zastoupení rodů bylo také ideální - žádný se neopakoval. Nejúspěšnějším se nakonec stal Laada se svým novým Martellským deckem :-) Poté nás musel Delf vzhledem k dalším povinnostem opustit a my si po krátké přestávce zahráli ve třech i melee, v mírně obměněné kombinaci rodů :-) Vyrovnaná a hezká hra, která se protáhla až na "limitní" dvě hodiny :-)
    Pak ještě jeden rychlý, ale vlastně příjemný, bratrovražedný starkský střet u piva :-) Tímto tedy prohlašuji za Ostravskou část prvního ligového týdne za skončenou :-)
    (a jen tak mimochodem - kdyby někdo vzdálenější měl zájem o skypový střet během neděle, jsem tomu pozitivně nakloněna :-) mizerní Baratheoni, podivní Starkové nebo některá Lannisterská varianta se budou těšit ;-))

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.