Novinky z natáčení 7.řady GoT

Pro velký úspěch, jenž zaznamenal sfikův topic http://www.icefire.cz/forum/discussion/51812/novinky-z-nataceni-6-rady-got
jsem se rozhodl založit diskuzi o novinkách ze sedmé řady, takže si můžeme povědět, jak panuje novopečený Král Severu, jak dobře probíhá vylodění v Normandii, či jestliže už Bigcock postavil novou flotilu anebo zda Noční Král už konečně prolomí zeď. Netřeba připomínat, že diskuze je temná a plná spoilerů :D
«13456789

Komentáře

  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    A začnu rovnou článkem, deset otázek, které potřebujeme zodpovědět v 7. řádě
    http://time.com/4385303/game-of-thrones-season-7-questions/
  • No, otázky...1. je zajímavá, ale nikoliv zásadní. Předpokládám, že buď se vylodí v zemích spojenců, tedy v Dorne nebo v Rovině, a nebo popluje rovnou ke Královu přístavišti.
    2. Zbytečná otázka v kriminalistice.
    3. I kdyby mu to Bran řekl, tak co s tím? Jak to dokáže? Bez důkazu je mu taková informace úplně na nic.
    4. To už je zajímavější a tipl bych, že ano. Nebo to bude Tyrion, ale Jaime by byl zajímavější volbou.
    5. Zatím na rozhodnutí Daenerys neměli rudí kněží vliv, takže zatím si myslím, že Rhlora příliš řešit nebude. Ostatně v Západozemí ani nemá mnoho stoupenců.
    6. Další zajímavá otázka, i když mně nepřišlo, že by na Jona měla nějakou pifku. Spíš se mračila na mračícího se Malíčka.
    7. Tak Payne se v seriálu od první řady neobjevil, tak ten to asi nebude. Cersei sejme jeden z jejích bratrů. Ohaře už jednou ušetřila, tak proč by ho zabíjela teď? Zabití Hory by byl majstrštyk, takže proč ne? Melisandra a kluci z Bratrstva by to taky mohli být.
    8. Jelikož mu roli sebrali Theon s Ašou, tak nevím. Aktuálně buduje loďstvo, se kterým by mohl teoreticky potrápit Daenerysinu invazní flotilu, ale ta má zase draky. Uvidíme, jestli se i seriálový Euron vytasí s dálkovým ovládáním na draky, to by pak mohly být síly vyrovnané.
    9. Genry se už podle mě v seriálu neobjeví, a i kdyby, tak kdo by ho poslouchal? Nemůže nijak dokázat, že je Robert jeho otcem.
    10. Pokud nechtějí filmaři nechat Jiné hnít celou dobu za Zdí, tak zcela jistě ano.
  • Sansa podle mě v další sérii zařve. Ze seriálového hlediska už nemá žádnou úlohu v nadcházejícím ději, severští lordi se postavili za Jona. Jestli má dojít k nějakému boji mezi Malíčkem a Sansou, vyhraje ho Malíček. Tuším, že se DaD kdesi vyjádřili, že mají Malíčkovu postavu rádi, takže si ho tam spíš udrží.
    Arya to zjistí a pomstí Sansu :dance:
  • @Denebola No já se děsím aby nevznikl svazek jon a sansa po tom co se provalí jeho totožnost a tím by si potvrdil pozici na severu
  • @Tyrion Lannister Nevím, jestli jako zakladatel topicu můžeš opravovat, co jsi napáchal, ale nešlo by to tentokrát bez toho dlouhého Á v názvu? :other:
    U minulého jsem trpělivě mlčela v domnění, že přece až o tolik nejde, ale teď už to asi nedám =D
    Děkuji uctivě
  • @CervenKa Co to brbleš? :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @CervenKa Ono to má byť natačení?
  • @Tyrion Lannister To byl fofr, dík! :applause:
    @Khardoom @Gepeto Ani jste si nestihli všimnout, co? :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @CervenKa Nestihol :D Ale kebyže si teraz nekuknem ten sfíkov, aby som zistil, čo to bolo, tak by som ani nevedel, že to napísal už sfík zle.
  • Cestou do práce mě napadla další budoucnost pro Sansu. Postupně se bude sbližovat s Jonem, jenže z toho budou oba na rozpacích, protože jsou jakože nevlastní sourozenci. Pak dorazí Bran a ten jim poví, jak je to s Jonem, no a u bratrance a sestřenice to až tak nevadí, takže svatba bude na spadnutí =D V tom se ale objeví Daenerys, Jon se do ní okamžitě zakouká a Sansa zůstane na ocet. :onfire: Sžíraná žárlivostí se uchýlí k Malíčkovi, který ji, podle toho co se bude dít okolo, za a) pošle do háje, protože ho předtím odmítla, nebo za b) poskytne útočiště a rameno na vyplakání a oba se spiknou proti Dany a Jonovi.
    To jsem dobrá, co? =D Taky bych mohla dělat z fleku scénáristku.
    Uvidíme, jak moc manželky DaD sledují telenovely.
  • Zas az taku zivotnost by som im nedala.... u Martina nebude ziadne zili stastne kym nepomreli.... skor vo finale vsetci zahynu/ obetuju sa aby porazili walkerov .... minimalne ten vyvoleny ma prerazit mecom srdce svojej milovanej.... zeby Danaerysino srdiecko?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Denebola Keď som to čítal hneď mi napadlo Búrlivá pieseň vášnivého ohňa a mstivého ľadu. :D
  • @Denebola mě teda příjde - samozř. čistě dle seriálového ztvárnění - že mezi Jonem a Sansou není ani kapka vášně nebo čehokoliv, kromě sourozenecké náklonosti. Už ta Jonova pusa na její čelo byla totálně bratrská a nic bych mezi nimi nečekala, aspoň podle toho, jak to jejich představitelé zahráli...
  • Zdar co říkáte na posun vysílání? Konečně má přijít zima, tak bude start série déle
  • Zajímalo by mně, jestli se sníh objeví v teplejších oblastech jako Říční krajiny nebo KP i v seriálu, přecejen, v knihách už všude leží metry sněhu a když Cersei odpálila septum tak to vypadalo na horké léto...
  • @Tarin No když její bratr přijížděl a koukal na královo přístaviště, ležely tam hromádky sněhu.
  • :O Nemáš screen? Toho jsem si nievšimol, ani u Dvojčat nic...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jo byly tam nějaký zbytky podél cesty. Jako když na jaře ještě místy zbudou takové ty špinavé, černé hromádky sněhu. :-)
  • @Monte Karstark Snažil jsem se to podrobit mému zraku (což není nic jistýho) a připadalo mi to spíš jako odhalené kameny.
  • http://www.edna.cz/game-of-thrones/clanky/pred-nami-je-poslednich-trinact-epizod-serialu-hra-o-truny/

    Hmm tak nevím jestli to rozdělí čekat rok na 7 dílů a další rok na posledních 6 :D
  • No, každopádně to bude fofr, jestli chtějí během 13 epizod uzavřít děj.
  • upraveno 10. července 2016
    Pořád se řeší, jestli Cersei zardousí Tyrion, Jaime, nebo Arya. Po posledním díle - a Aryině dlouhém pohledu na Jaimeho - se začínám obávat, že nám to režiséři zkombinují a hlavní hrdinka tohoto činu bude Arya s Jaimeho hezkou tvářičkou :twisted: :twisted: :twisted:
  • jo jasně jaime imp.. že? nikdo si nevšimne že se jaime trochu zmenšil nebo si budou myslet že mu krom ruky usekli ještě obě nohy pod kolenama..
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @sfik Ako keby nemohla magicky zmeniť aj telo? Keď už majú FM viacero kópií tej istej tváre, tváre ľudí, ktorých nezabili a dokážu si ich vyčarovať len tak, tak prečo nie? :D Akoby v tom DD mali systém.
  • Okamžitý brainstorm.. myslíte že se potkáme ještě s Jorahem? Třeba nějaká osamělá smrt v rudé pustině a poslední myšlenky na friend-zone-relationship? Nebo to "najdi lék" bylo jemně vyslovené "táhni umřít jinam a nejlíp mimo záběr" ?? :)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @sfik
    Dějiště - tvrdá bitva mezi armádou Dany a Cersei, protože Cersei má pořád větší vojsko než Dany a spol. Dany padá z draka a priskakuje k ní muž s kopím. Své tělo nastavuje neznámý muž v kápi. Kdo jsi statečný cizinče? Stáhnutí masky umírajícímu, zatímco kolem stále zuří bitva. Jorah. S úsměvem umírá, Dany ho líbe na čelo a pláče. Konec dílu.
  • @Benji vzhledem k jeho infekční chorobě ho snad líbat nebude (nebo by mohla), podle divákovo preferencí a oblíbenosti Daenerys :)
  • @Benji vím že to je trochu off, ale dovolím si zapolemizovat, jestli má Cersei větší vojsko než Dany...Za předpokladu, że za ni bude chtít někdo bojovat, máme čtyři tisíce zlatých pláštů a osm tisíc lannisterských a vtírá se podobnost s Ohnivým polem :onfire: :onfire:
    Naproti tomu Dany má osm tisíc neposkvrněných, asi dva tisíce železných a minimálně třicet tisíc Dothraků...Pokud se nestane něco jako Renly II, máme vítězku jistou ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.