Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Amaroun: Sice neznám originál, ale hezký cover. :-)
Jarla: Towsend taky zní dobře. Žánrové crossovery jsou super.
Je hodně dobré muziky, na kterou člověk ani nenatrefí.
Omlouvám se všem, na které jsem zapomněl. A gratuluji každému, kdo ten seznam přečetl celý.
Léto: K renesanční, barokní a klasické hudbě mam přes otce taky dost blízko ( v téhle době mám rád hlavně podobnou Barokní hudbu )
BTW To by se ti mohl líbit film Všechny jitra světa :-)
Ben Nevis: Viz Thule :-)
Ještě jsem zapomněl na punk. Guttermouth! Poslouchat takové muzicírování je nepopiratelně zábavné.
A aby bylo něco symfonické, nemusí tam vůbec zpívat holka. Třeba na albu Communion od SepticFlesh hraje Pražská komorní flharmonie. Vřele doporučeníhodné.
Ben Nevis: já tipoval Nightwish, Within Temptation a jako třetí interpret se tam mihla dokonce i ta Epica...
takže nemáš ráda disko-trysko zpěv slečny Olzon?
Navíc není kde poslouchat. V práci se nedá pustit ani rádio, protože by to rušilo ostatní (prokletí vynálezu open office), a sluchátka nám zakázali. Při čtení bych hudbu nevnímala a na cestách si raději čtu než poslouchám MP3.
Léto: díky za tipy, poslechla jsem si oboje a líbí se mi to moc. Máš pravdu, holka není nezbytně nutná.
Vesman: Within Temptation a jiné taky mám naposlouchané, protože to poslouchá manžel. Ale já tam chci ten operní zpěv. :-) Slečna Olzon neumí hlavně naživo zpívat. Simone z Epicy je zase spíš operní amatérka a kde může, tam operní zpěv fláká. Jedině Tarja tím zpěvem žije a pořád na sobě pracuje.
Viděli jste někdo pokračování Trona? Co říkáte na Daft Punk? Ti když se do toho dají, tak jsou nepřekonatelní. Úplně jsem se u toho zježil slastí.
Jinak toho o nich mnoho nevím. V podstatě se mi líbí jen ten ústřední motiv z Trona. Ve své jednoduchosti je geniální. Když poprvé zazní, jakoby z dálky, cítím zamrazení z toho, že se blíží něco velikého a vznešeného, neopakovatelného, závan historie, klasiky. Ke kyberpunku se skvěle hodí.